onsdag 7 januari 2015

Julen dansar nästan ut....

 
Som ni alla redan vet vid detta laget så är jag barnsligt förtjust i allt som hör julen till. Men som med annat så går man vidare när den är över, visst har jag lite svart att packa ner favoritgrejerna så dom får hänga kvar till helgen:)  Gissa vilka!! såklart är det stjärnorna i fönstret, först upp och sist ner.
 
Att tömma granen på sin fina skrud känns extra hårt i år eftersom den är lika fin som när vi satte in den och det har inte hänt så många gånger. Varje år kläs den i vitt och silver med undantag för den lilla randiga kulan som jag köpte i New York för några år sedan. Och såklart måste dom fina Elsa Beskow kulorna också få sina platser. Det finns inte två kulor som är lika i min gran och alla bär dom på minnen från de olika platser dom är köpta på. 
Ha en härlig start på denna korta vecka :)
Kram Anna
 
 
 
 
 
 


3 kommentarer :

Anonym sa...

Vilka fina julgranskulor. Vill också ha sådana. Här är julen bortplockad. Ja det mesta i alla fall. Vill inte ha jul nu när ett nytt år har börjat. Det är så mysigt när man plockar fram julsaker i Advent men faktiskt lika skönt när man plockar bort det. Ha en fortsatt fin Januaridag. Kram Christina

Mitt 60-talshus sa...

Fina kulor i din gran! och jag förstår precis vad du menar med att packa ner julen. Jag tillhör inte heller de som packar ner julen redan i mellandagarna. Stjärnorna, de vita, brukar t.o.m få hänga uppe januari ut! Sån är jag!:)

Kram
Cathrine

Trädgårdstid sa...

Kul att det finns fler som ser julgransdekorationerna som minnen från tidigare år! Jag har samlat i mer än tjugo år men numera är det sällan som något passerar nålsögat pga platsbrist! New York-kulan är jättefin.
Kram
Elin