tisdag 27 januari 2015

Tankar..


Tankar som far runt och kloka ord från fina vänner både på bloggen och runtomkring mig som påminner att ta det lugnt. Jag lovar :) säger jag med glimten i ögat men med en kropp som påminner. Om en månad blir det förändringar på jobb och framtiden efter det får avgöra. Tack för att ni finns och lyssnar. 

Jag funderar vidare på trädgården och förändringar som jag hoppas göra denna sommar, saker som får mig att känna den där feel good känslan. Avkoppling som att få flytta en planta eller två och känna sig så nöjd att dom äntligen har hittat rätt plats.
I helgen som gick var jag ute några timmar och klippte fröställningarna på många av mina lavendel, det skulle varit gjort redan i höstas men eftersom det inte är något måste så fick dom snällt sitta kvar :) Vi var osäkra på om glasrutan till vattenfallet skulle få sitta kvar under vinter, men beslutet blev "kvar". Det har än så länge fungerat utmärkt i både kyla och stormvindar, säger jag med lättnad.

Ha en bra dag alla fina
Kram Anna

4 kommentarer :

Merja sa...

Ah det är en glasruta som ni har bakom vattenfallet...trodde det var en spegel:) Så bra att den håller i det ombytliga vädret och vindbyarna!
Ha det gott!

Anonym sa...

Fin blogg, hittade den precis. Du får ett tips av mig: Min vän Helénas blogg fyller 5 år i februari, titta in och tävla:
http://houseofadela.se/

Laila sa...

Så fint det ser ut i din trädgård även så här års! Gillar pergolan!
Ha det gott! /Laila

Trädgårdsflum, Ewa sa...

Helt rätt tankar tycker jag! :)
Härligt att glaset håller, har för mig att jag frågade hur ni skulle göra!

Ta vara på dig, det finns bara en du ;)

Kram Ewa :)