måndag 12 januari 2015

Uppdatering tvättstuga....

 
Det går sakta framåt i tvättstugan, golv, skåp och bänkskiva är på plats. Just nu går jag och tvekar om de vita luckorna ska komma upp eller om jag ska byta till en annan lucka. Inga små bekymmer eller hur :)? Eftersom vi inte har hittat rätt skjutdörr parti som ska vara på den vänstra sidan och  då inte vet vilka dörrar än så vågar jag inte bestämma mig helt.
Ny torktummlare är på gång och ska få ta plats bredvid tvättmaskinen och sen ska det väl så nätt börja lika något. Maken har lovat att ordna en enkel torkställning och sen när allt är på plats så ska ni få en ny uppdatering.
 
 
Ha en härlig start på veckan
Kram Anna
 
 
 


7 kommentarer :

Hemma på Sjuan sa...

Vad snyggt det blir. Alltid kul med nytt. Ha en bra start på veckan, kram Suss

Mitt 60-talshus sa...

Vilket lyft! Det kommer att bli supersnyggt! Det är så fint med schackrutigt golv. Vi har det i vårt badrum och jag är så himla nöjd med det. Tidlöst och klassiskt!

Kram
Cathrine

Sylvia sa...

Snyggt med det svart/vit rutiga golvet! Vi gjorde om våran tvättstuga för några år sedan men det finns alltid förbättrings områden. En torktummlare vore en..
Ha en fortsatt skön dag

AnnaHelena sa...

Oh, så härligt med ny tvättstuga! Det ser jättefint ut! Och jag har alltid, alltid gillat sånt där golv. Någon gång i livet måste jag ha ett sånt någonstans.
Så fantastiskt skönt med en fin och praktisk tvättstuga. Vår är jätteliten, och svår att hålla ordning i hur man är försöker...

Kram // AH

Kristina Jönsson sa...

Så fint det blir. Rutigt kakel, häftigt!!
Ja vill så gärna träffas Anna fast nästa helg är jag på tjej semester så tyvärr. Lördagen där på kanske, 24 tror jag.
Ha det bäst! Stor kram kusifinis. ❤️

Lyckliga Hem-Inspirerar sa...

Hej Anna!
Så härligt med fräsch tvättstuga.
Det blir lite roligare
med tvätten då :)

Ha det gott!
Kram Jane

Trädgårdstid sa...

Snyggt! Jag är så avis - vi har ingen tvättstuga alls sedan augusti (!!) och det kommer nog att dröja ytterligare några månader innan vi har kommit så långt som ni. (Tur man har föräldrar med tvättstuga nära...).
Tänkte också tipsa om att inte göra samma misstag som jag gjorde förra gången vi köpte torktumlare - se till att luckorna öppnas från varandra, så att inte de är i vägen när man ska lägga över tvätten. Jag ser på bilden att tvättmaskinen är vänsterhängd, och då bör den stå till vänster om torktumlaren (som bör vara högerhängd). Jag kände mig som en idiot när jag insåg att jag hade två vänsterhängda maskiner... Tur i oturen att vår värstingöversvämning tvingar mig att köpa helt nya maskiner när tvättstugan är klar :-)
Kram
Elin