fredag 8 maj 2015

Fredagsmys...


Som vanligt går veckan fort och det är lika härligt som alltid när fredagen kommer :) mmm fredagsmys. I morgon bär det av till Göteborg med vänner för att lyssna på Kristian från Duvemåla, ska bli sååå roligt jag som har längtat så.

Det växer och frodas i rabatterna och jag förundras hur fort det går, tänk om bara några veckor kommer det vara så frodigt grön och jag längtar tills pergolans tak är täckt. Då ska alla mina myrten få flytta fram från sitt kryp in  och ut i lagom sol under pergolan.


Ha en härlig dag
Kram Anna


7 kommentarer :

Sylvia sa...

Kristian från Duvemåla? Kristina har jag för mig eller är det något genus tänk :) Jag önskar att jag hade lika god hand med Myrten som du har. Jag köper och så dör de. Ibland har de levt rätt så länge( ett par månader) men sen går det inte. Jag tycker att de är så läckra. Ha en skön helg :)

Godastunder-tokigaidéer sa...

Oj så fel det kan bli, så klart det ska vara Kristina. Man ska inte göra blogginlägg kl 12 på natten.

Trevlig helg
Anna

Louise sa...

Det ser ut att växa på fint hos dig! Hoppas Göteborg blir trevligt. Var där i går, på trädgårdsmässa på Liseberg. Alltid trevligt det också. H en fin helg.

kram louise

Mys och hemtrevnad sa...

Antar att du är euforisk nu när du tittat på K fr Duvemåla! Kul!! Underbar trädgård du har...kramis semlan

Pia Gustafsson sa...

Vad härligt det är när det växer och frodas. Snyggt i rabatten med ett litet vattenblänk. Kraaam pia

HWIT BLOGG sa...

Så fint och mysigt du har det hos dig...alltid lika kul att kika in till dig!
Ha en rolig vecka!
Kram Titti

an angel at my table sa...

Oj vad härligt med teater besök i glada vännerslag!!! Kristian från Duvemåla är det en malig variant av den mer kända Kristina?? Hi hi...