I helgenblev det bakat mumsiga snöbollar med smak av vanilj. Sååå goda..
200 g rumsvarmt smör
3 dl florsocker
5½ dl havregryn
1½ dl marsanpulver kallrörd
2-4 msk kallt vatten
200 g mörk choklad
Rör samman matfett och florsocker. Tillsätt havregrynen, marsanpulvret och det kalla vattnet. Rulla bollar och ställ dom svalt så är det lättare att få på chokladen. Smält chokladen över vattenbad och doppa bollarna i den smälta chokladen.
Bilder från min London resa finns på instagram : annae1969 välkomna.
Ha en härlig start på veckan
Kram Anna
2 kommentarer :
Så goda de ser ut. Här har det blivit för mycket sött redan ;) Kram Suss
Vilket bra tips, detta ska jag översätta och bjuda en jobbarkompis som är vegan på i morgon! Ha en fin vecka. Kram Lotta
Skicka en kommentar