tisdag 8 december 2009

Tomten hänger med.............


Nu har klipp och klistra varit igång igen, jag kan inte låta bli att lägga ihop en massa bilder. Den söta lilla tomten har hängt med sedan jag var liten, kommer tyvärr inte ihåg vem jag fick den av men den börjar bli en aning gammal......hihihi.
Hörde idag att i slutet av veckan ska det börja bli kallt i Skåne igen, jippi. Skönt om vi kan slippa detta mulna regn väder. Tänk om det kan bli frost på gräsmattan så det kan gnistra härligt. Fast det hade varit skönt att slippa skrapa rutorna på bilen på morgonen när man har bråttom iväg.

Kram Anna

5 kommentarer :

Linda i Lönnbacka sa...

Har du prövat att trycka även på SPARA, efter du redigerat? När du ändrat om dina gadgetar, måste du även spara dem på bloggen. Jag tror du trycker på nån orange knapp där det står något i stil med, Spara ändringar på bloggen!

Pröva! :)

Har inte varit mycket till frost här i Småland heller, bara gråmulet milt och regnigt väder.
Längtar verkligen efter rimfrost och snö nu! :)

Kramar

godastunder sa...

Nu har jag provat allt. När jag går in på gadgeten medlemmar så finns ni mina två följare så då har jag valt att uppdatera och spara. Finns inga andra knappar.Men går ändå inte, sånt här gör en så frustreerande när det inte går och man inte fattar något.....

Kram Anna

godastunder sa...

Nu gick det nog...................Hurra.
Tack Linda.

godastunder sa...

Nej nu är det verkligen konstigt, Jag kan se mina medlemar på denna sidan när jag skriver kommentar men inte på första sidan????????
Någon som har något tips???

Emmas utsikt sa...

Hej och tack för besöket!

Så fin blogg du har. Kanske ditt problem ligger hos din browser? Jag ser dina följare fint jag, och har lagt till mig själv.

Lägger till dig i min bloggroll.

Fin header förresten och saffransstjärnan ser smaskens ut!

Ha en skön dag!
Emma