onsdag 27 januari 2010

Orginal eller inte......


Bilden lånad vet inte varifrån tyvärr, men jag gillar stilen.

Det är rätt otroligt att det håller i sig med detta vädret!!!!!  Vi i Skåne som ibland inte får någon snö alls och som detta år MASSOR.....När jag körde till jobbet i Malmö i morse började det snöa och efter nattens nerderbörd var det en isbana på vägarna det tog mågot längre tid att komma fram än vanligt, men det är helt ok för min del, bättre att komma fram. Under dagen har jag oroligt tittat ut och konstaterat att det inte kom till att bli speciellt trevligt att köra hem. Det var det inte heller det gick i 20-30 km på motorvägen i massor av snömodd. Vet inte om jag någon gång har sett så mycket snö på motorvägen.


Gillar dessa fräcka radio apparater "Tivoli PAL" tycker dock att det är lite för dyrt så det blev kopior som är rätt snarlika från denver. En svart till vårt badrum och en limegrön till gäst toaletten, lite mysigt att lyssna på musik när man duschar....och sitter och funderar en stund på toa........................ 

 Kram Anna

6 kommentarer :

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vilka snygga radioapparater du köpt! Man kanske skulle slå till och skaffa en till badrummet. Vart har du köpt dem?
Kram/ Anna

VITA NYANSER sa...

Hi,hi...vad läskigt. Jag brukar inte gå in här men fångades av din bild på inredningsbloggar, sen när jag går ur så hade du kikat in hos mig = )! Jag föll så för de fina bilderna, skåpet i plåt, undra om det kan vara från IKEA, så snyggt!!! Jag gillar oxå den stilen!

Kram L-L

Linda i Lönnbacka sa...

Snygga radioapprater du köpt!

Har också gått i tankarna att köpa en till mig själv. Är ju så mysigt att ha när man duschar eller ligger i badet.

Ja usch snön och kylan har man faktiskt börjat tröttna lite på nu, förstår att du måste längta mycket till trädgårdssäsongen! ;)
Men den som väntar på något gott...

Kramar

Hanna sa...

Ja vilket väder!
Här har vi nog en meter snö nu. Maken va ute med snöslunggan igår kväll, och imorse igen... det bara fortsätter att ösa ner :/

Fina radioapparater! Jag har stått och tummat på nåt liknande på clas olsson, tänkte till köket. Men i badrummet skulle det ju oxå vara skönt med lite musik :)

Ha d gott o kör försiktigt :)
Kram Hanna

Johi - drömmar om vanilj sa...

Kul att du hittade mig så jag hittade dig! :-) Jag sladdade runt på Västkusten igår, nu är jag trött på snö och is. Men idag skiner solen här så det blir snart lite promenad med dom små.

Linda i Lönnbacka sa...

Neejdå vi ska INTE flytta från Lönnbacka!
Vi har en gård på landet där vi bodde medan vi renoverade Lönnbacka. Men nu har vi sålt enbart huset för vi ska bygga ett annat fritidshus på sjötomten som också ligger på samma gård.

Hoppas du blev något klokare *fniss*

Ha en jättefin kväll!
Jag ska se på Antikrundan, denna gången är det extra kul att se eftersom de är i Sävsjö denna gången, inte långt ifrån där jag bor...

Kram kram