måndag 8 oktober 2012

Höst är vackert.....

 
 
Nu faller löven från vinrankorna och kiwi plantorna i pergolan, det blir ett täcke på marken som jag inte vill ta bort, det känns höstigt och härligt och jag hoppas alla små djuren trivs. Mina myrten trivs fortfarande ute och det gör även jag. En större del av söndagen tillbringade maken och jag i trädgården, det var lite kallt i vinden men helt okej....
I dag har jag saknat Alvin något oerhört, han fanns alltid där vid min sida när jag fixade i trädgården. Just dessa dagarna gillade vi båda, jag var hemma och ledig och vi hade massor av tid tillsammans.
Min lykta har varit tänd sedan Alvin lämnade oss idag är det tre veckor sedan, vi saknar dig. Under min flik Alvin hittar man ett bildspel på vår ängel. 
 
 
 
Här är Alvin vår första sommar tillsammans 10 veckor.....här var jag så lycklig att min dröm äntligen blivit verklighet.
 
Ha en härlig start på veckan, på torsdag bär det av till Venedig och solen som det ser ut nu är det runt 18-20 grader.
 
Kram Anna 15 kommentarer :

Mamma med ambitioner sa...

Suck! Livet är orättvist. Hoppas ni får det underbart i Venedig.
Kram Kristina

Anna Vattenkanna sa...

Jaha, då fick jag en tår igen i ögonvrån... jag som inte brukar vara den som är den annars. Förstår dig så innerligt - din sorg och saknad.

Önskar er en fin Italientripp.

Kram

Madam Rosa sa...

Hoppas ni får det underbart i Venedig! Dit har jag alltid velat komma. Dina bilder häromdagen påminde SÅ om hotellet Venezian i Las Vegas! Kram!

Tittis Trädgård sa...

Har just sett bildspelet med Alvin,vilka härliga bilder! Så många underbara stunder ni fått med honom. Vår Oliver är ju 8 år och jag fasar för den dag han inte finns mer, saknaden kommer bli enorm, så jag förstår dig.
Ha det så trevligt på resan!/Titti

Anonym sa...

Förstår din saknad, snart 10 veckor sedan vi fick avliva Lady. Fick då en dikt av en kär vän som lyder som nedan:

Regnbågsbron.

Det finns en bro, regnbågsbron, som förbinder Himlen och jorden.

...När ett husdjur dör, kommer det till en plats bortom regnbågsbron.Där finns kullar och dalar med mjukt gräs, där våra älskade vänner leker tillsammans hela dagarna. Där finns vattendrag med friskt vatten, massor av mat och solsken som håller dem varma. De gamla och sjuka, blir unga och friska igen, precis som vi minns dem i våra drömmar.

Djuren är glada och lyckliga, men de saknar någon som betydde mycket för dem, någon som blivit lämnad kvar.

Varje dag springer de och leker, tills den dagen kommer, då en av dem stannar upp och tittar bort i fjärran. Blicken skärps, öronen spetsas och plötsligt flyger han iväg över det mjuka gröna gräset. Hans ben bär honom fortare och fortare tills han återförenas med den han älskar. Ni möts i en omfamning som varar för evigt. Ditt ansikte blir kysst om och om igen, dina händer smeker hans huvud som så många gånger förr, och du tittar än en gång in i ditt trogna husdjurs ögon som så länge saknats i ditt liv, men aldrig i ditt hjärta.

Sedan korsar ni Regnbågsbron tillsammans för att aldrig mer skiljas…..

Kram Lena Lilleås

Godastunder-tokigaidéer sa...

Tack Lena
En tår trillar på min kind när jag läser din fina dikt. Den är jätte vacker, jag hoppas Alvin har det bättre vid regnbågsbron och väntar på mig.

kram Anna

Snäckskalsdalen. sa...

Det är märkligt för vissa dagar är saknaden efter en vän större än andra dagar och det kan ofta vara fina dagar när man egentligen är väldigt nöjd då kommer det och sköljer över en, den där saknaden......jag kan känna det precis.

Bilderna på Alvin är så fina, så fina!

Kul med Venedigresan! Roligt att ha något så angenämt att se fram emot!

Agneta kram

AnnaHelena sa...

Lilla fina Alvin - vilken rart foto av er!

Dina andra foton i dag är också heeelt underbara! Så fin höstkänsla! Vackert med löven och alla myrtenträd. Ett av mina myrten-träd fick stå ute i sommar och det andra stod kvar i köket. Vilken ENORM skillnad på dem nu! Det som stått ute är SÅ mycket grönare och finare.

Hoppas Venedig blir jättebra. Har inte varit där sedan jag var 20 år, men jag minns att det verkligen var speciellt!

Kram // AH

Lotta sa...

Jag känner så med dig och din familj, vet allt för väl hur det känns. Vi fick ta bort vår underbara Maja i fredags hon blev sorgligt nog bra 7 månader, men det var 7 lyckliga månader för oss alla.
Kram.
Lotta

Marina sa...

Så underbar den där bilden, den näst sista. Höstparadis!
Ja, alla bilderna är fina så klart.

Kan nog förstå din saknad vid en utefixardag. Ronja är ju med mig när jag är ute så det hade varit tomt utan henne.


Kramar

Ninnis sa...

Vilket fint kort på dig och Alvin...förstår din saknad...<3

Trevlig resa !

Kram Ninni

Catarina sa...

Så fina bilder du lagt in. Det är alltid svårt att mista en livskamrat.
Ha de gott. Kram, Catarina

blomsterdesign sa...

Du har så fint i trädgården. Spegeln över bordet är underbar! Mina tankar går fortfarande till din och din familj och till Alvin så klart. Kram Therese

Tiger sa...

Tråkigt att höra att Alvin inte finns längre. Saknaden efter ett husdjur blir enorm, eftersom de alltid finns där som sällskap och tröst.

Hoppas att ni får en fin Venedigresa!

Hösthälsningar
Elisabet

Lotta sa...

Tack för din vänliga kommentar, Maja var en bernersennen+golden/labb och hon var en av de tillgivnaste hundar vi haft, vill du se bilder ligger de under "Maja". Vi saknar henne sååå och hon kommer alltid att finnas kvar som ett soligt minne. Jag har nästan alltid haft hund och har svårt att tänka mig ett liv utan dem så igår bokade jag en ny tikvalp, en renrasig berner, och jag hoppas verkligen det blir en till oss men de är inte födda än, går allt bra har vi en liten valp till nyår. Har tittat på dina härliga bilder igen och förstår verkligen att er saknad också är jätte stor.
Hoppas du får en fin dag.
Kram Lotta