tisdag 23 februari 2010

Älskar hattar....

Bild lånad från sköna hem hittad på nätet

Bild lånad från nätet

Jag tycker båda dessa kök är helt underbara, både tolix och DSR stolarna är skit snygga, skulle kunna tänka mig att blanda dessa i köket och ta bort vårt tråkiga matbord och stolar från Ikea. Snyggt att mixa och att ha ett gammalt bord till moderna stolar.

I dag kom jag iväg till ikea på en lite shopping runda. Massor av olika sorters ljus och några foto ramar blev det, inga inpuls köp alls, otroligt. Dock hade jag lite bråttom så det gick rätt så snabbt.

I går fick jag två jätte fina hattaskar av min mamma till min lilla hattsamling. (Ska lägga in bild till helgen när jag kan fota på dagtid, det är fortfarande mörkt på kvällen när jag kommer hem från jobb). Jag älskar olika sorters hattar, tycker det är snyggt och lite vågligt att använda, man sticker ut på ett trevligt sätt.
Köper mest olika strå hattar, har i min samling kanske 10 hattar men fler ska det bli.
När jag fyllde 40 förra året hade jag hatt tema, det var jätte härligt att se hur alla hade brytt sig och verkligen lagt ner omsorg på olika skapelser........

I morgon ska maken vara ledig med våra två killar och tänkte åka till Vallåsen för lite skidåkning (pojkarna åker snowboard men det är inget för oss gamlingar). Men när vi skulle gå in och boka igår visade det sig att det var redan fullt, ja det var väl lite osmart av oss att inte tänka på det lite tidigare med tanke på att det är v8 och sportlov....Vi kom inte iväg på någon skidresa i år för min sem dagar räckte inte till. Maken är egen företagare så han bestämmere själv...vissa har tur.

Ha det så bra, tack för att ni tittar in till mig.
Kram Anna ♥

11 kommentarer :

Nattmia sa...

Vad synd att ni inte kommer iväg :-(
Nä det är inte lätt att pussla ihop sina semesterdagar som man vill skall räcka så länge och till mycket..

Tolix-stolarna är så himla snygga.. Skulle jag hemskt gärna vilja ha..

Sov gott i natt och en bra onsdag..

Kram Mia

Emmas utsikt sa...

Jag hade gärna tagit det köket på första bilden...dream dream dream....

Hade aldrig trott att du var över 40. Trodde du var under 35. Du är ju så söt! Ja, det kan man ju vara efter 40 också iof, hehe...

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vad roligt att få se dina hattar. Det är ett nytt intresse jag har fått sedan jag började blogga. Är ännu inte ägare till någon men jag har ögonen öppna på loppisarna. Man vet aldrig när de dyker upp...
Kram/ Anna

Mitt Stugliv sa...

Hejhej Anna!

Jag letar febrilt efter ett gammalt slagbord som jag ska ha i "nya" lägenheten till det har jag köpt in två gamla järnstolar från Olsson & Jensen, en av våra fantastiska leverantörer.
Dom har massor med "ny/gamla" grejor.
Inte fel att få hattaskar. Vilken gullig mamma du har.

Ha det fint
KramKram
Lotta

Linda i Lönnbacka sa...

Ååh vad jag älskade köket på andra bilden, så ljust och vackert! Stolarna är ju såå snygga och det blev extra snyggt med det gamla ruffa bordet till.

Ska bli kul att se din hattsamling, jättekul tema på din 40-årsfest :)

Kom och tänka på de där snygga stövlarna du köpt som finns i olika färger, var finns de att köpa, nån speciell kedja? Blir nog läge för stövlar när snön smälter bort...

Kram kram

Elsa och Helena sa...

Det är bara jag som kikar in för att se vad du har för dig:) Det andra köket skulle inte vara helt fel! Men man får väl drömma:)
Kram Helena

Elsa och Helena sa...

Hej Anna! Gå in på min blogg...under bildspelet så står det Link Within...klicka på den texten...sen står det precis hur du ska göra! Du behöver inte lägga in egna bilder... utan det görs atomatiskt när du är klar!! Lycka till.

Hör av dig om du vill fråga mer. Det är bara roligt att kunna hjälpa till:)
KRAM

Cilla sa...

Vilket ljuvligt kök.. jaja drömmar kan ingen ta ifrån en.. har även jag varit på ikea och shoppat loss :0)
Ha det bäst & nu skall jag lägga till dig i min blogglistan så jag inte missar hattinlägget..hihi
Kramen Cilla

Elsa och Helena sa...

Hej igen...titta på dom tre bilderna som är bildspel...under den högra bilden...en liten bit ner...där står det Link Within med SVAG GRÅ TEXT...klicka på den texten. Prova igen, så får jag höra:)
KRAM

Linda i Lönnbacka sa...

Hoppas ditt problem löser sig!! Jag hade tidigare en blogg som jag var tvungen att lämna eftersom det inte gick att skriva kommentarer till mina inlägg.. Så jag håller verkligen tummarna för att ditt problem löser sig!!

Kramar Linda

Maria o Henrik sa...

Hej Anna,

Om jag inte missminner mig så är det ett Nordenbord från Ikea du har.....vi köpte för några år sedan ett sånt på blocket och målade det vitt i väntan på att hitta drömbordet. Men tiden går och vi har just nu inga tankar på att byta ut det. Du får komma upp till Näktergalsvägen 51 och ta dig en titt. Kram / Maria