onsdag 24 februari 2010

P-bot varning......


Nu äntligen fungerar det, jag har försökt flera timmar att göra inlägg men det har bara stått och tuggat i inläggs rutan..... frustrerande när man inte helt begriper vad man gör. Som med snö effecten jag en gång har tagit bort, men med tanke på vädret har valt att lägga till den igen, (kanske det slutar snöa ute då?) dessutom trodde jag aldrig att jag skulle få dit den igen...

Den här gamla pigtittaren ska i helgen förhoppningsvis bli vit, tycker den är lite burrig och tråkig. Här kan ni se en skymt av två av mina hattar.

Jag måste bara berätta och varna. I december fick min kära make en parkeringsböter i Malmö.  Han stod fel så det är bara och ta. Vi betalade bötern med övriga räkningar den månaden och sen trodde man att det var avklarat. För en vecka sedan fick vi en påminnelse????Hallå vi har betalt redan ...
Fram med utdraget från banken och visst var den betald men vänta nu.....det är olika nummer på fakturan?? OCR numret som vi betalt var inte samma som på påminnelsen...har vi betalt någon annans p-böter? Jag ringde till transtportstyrelsen som handlägger p-pöter. Vi skulle göra en skriftlig anmälan om felet, okejdå mer pappers jobb. Det var inte bara en siffra fel i mummret utan typ5 siffror som var fel. I dag blev jag uppringd av transportstyrelsen och då berättar tjejen att det är vanligt att folk som fått böter byter inbetalnings kort med en annan bil som också fått böter.....men hallååååå vad sysslar folk med? Pinsamt att ens tänka tanken, den vi hade betalt hade också fått böter på samma område.  Man slutar aldrig att förvåna sig...
Men hon hjälpte oss så rätt p-bot blev betald.

Ha en trevlig kväll
Kram Anna

9 kommentarer :

Limetwig sa...

Nämen se titta det gick till slut...:) Ja datorer ska bara fungera och när de inte gör det så står man där med skägget i brevlådan...
Så j-vla fräcka folk kan vara inte klokt... tur det redde ut sig!. Idag har varit en bra onsdag... inget sött överhuvudtaget:)
Ha det bäst! Åse

Cilla sa...

Men vad är det för människor i detta avlånga land?? Vilken tur ni fick rätt på det!!
Mysig kväll till dig!!
Kram Cilla

Vita rosor och förgätmigej sa...

Tänk vad fräcka människor kan vara... Man upphör aldrig att förvånas. Tur att det ordnade sig. Mitt sätt att fixa datorn är att starta om den. *haha* Vilken datahacker va? Tur att det ordnade sig.
Kram/ Anna

PS. Jag tycker att pigtittaren var jättefin som den är... märkligt nog eftersom jag målar allt vitt.DS.

Emmas utsikt sa...

Nej men oj! Den varianten har jag aldrig hört talas om. Så JÄVLA fräckt!!

Nattmia sa...

Vilka korkhuvud det finns..
Jag fick p-böter en gång men visste inte om det förrän jag fick en påminnelse, så nån hade plockat lappen från min bil..

Har sett att det är fler som har haft problem att skriva inlägg idag så det var nog inget du gjorde fel..

Kram Mia

Elsa och Helena sa...

Fy vad fräckt! Tur att nu upptäckte felet!

Prova att kopiera och sök via den här länken...http://www.linkwithin.com/learn?ref=widged

Hoppas det går bra...annars hör av dig!!
KRAM

mariaK. sa...

Hej, vilken trevlig blogg du har:-)
Ja, man förstår sig inte på folk. På vissa går hissen inte riktigt dit den ska, men vad skönt att det löste sig till slut.
kram, Maria

Mitt Stugliv sa...

Hejhej!

Så sant, så sant det finns många knasiga typer i vårt avlånga land. Byta P-boten??
Fin pigtittare som kommer att bli underbar i vitt. Jag har själv en pigis som jag målat men saknar spegel i den. Jag har en lite idé om att brodera någon fin text och sätta istället för spegel. Får se!
Idag blir det en liten lopprunda.

Ha det bra
KramKram
Lotta

Hanna sa...

Jamen det va väl höjden av fräckhet! Fyfan va förbannad jag skulle blivit...
Tur att du upptäckte felet!
Lapplisorna borde komma på ett bättre sätt, så det inte går att 'fuska' sådär!?

Pigtittaren såg jättefin ut! kommer säkert bli superfin i vitt :)

Ha en bra dag!
Kram Hanna