söndag 28 februari 2010

Min påbörjade hattsamling....

De flesta av hattarna är stråhattar, någon i filt, tyg och


 min fräcka päls mössa som jag har köpt i Sovjetunionen 1990 då jag och en kompis åkte transibiriska järnvägen från Moskva till Peking, innan det föll och blev Ryssland 1991. 
Vill man göra något annorlunda och koppla av så är det en perfekt resa.
Den pytte lilla hatten har en klämma i botten som man sätter fast i håret, jätte gullig.

Det här är jag i favorit hatten på min 40 års fest förra sommaren, ständigt knipande med munnen när jag blir fotograferad.....vet inte vad jag håller på med men gör alltid så......ser för hemskt ut,,så titta på hatten.
Som sagt samlingen är bara påbörjad, många fler ska det bli. Varför jag har börjat samla är för jag tycker det är så himla elegant och vackert.

Tack för att du tiitar in och tack för alla fina kommentarer
Kram Anna

9 kommentarer :

Emmas utsikt sa...

Ja det var fina hattar. Mamma samlar på hattar på sommarstugan och när det är fest måste ALLA ha på sig. Det är som regel skoj, inte alltid. hihi

kram

Mitt Stugliv sa...

Hejhej Anna!

Va kul att se din hattsamling och vad snygg du var i den hatten. Och vad häftigt att ha ha åkt Transibiriska, det måste varit en upplevelse. Jag gillar den bruna hatten närmast den vita hattasken.
Här i Nyehusen har solen oxå lyst och letat sig in i varje vrå. Love!

Ha en fin söndag
KramKram
Lotta

Nattmia sa...

Vilken fin samling.. Visst är det elegant med hatt.. På andra skall jag tillägga, inte på mig.. Känner mig löjlig med hatt.. Men som sagt snyggt på andra, dig tex..

Kram Mia

Linda i Lönnbacka sa...

Åka transibiriska järnvägen är ju verkligen en resa man måste göra nångång i livet! Du verkar ha rest en hel del, kul :)

Jag skulle absolut kunna tänka mig att bära hatt om det skulle bli mode igen. Verkligen synd att alla underbara vackra hattar som finns inte används mer än till festtillfällen ;)

Jätetfin hattsamling, man kan ju bara undra vilka de var som bar dem en gång i tiden...

Kram kram

Vita rosor och förgätmigej sa...

Där kan du snacka resa... Häftigt! Superfina hattar och vad roligt att samla på något sådant. Kan inte vara jättevanligt direkt.
Ha en trevlig måndag!
Kram/ Anna

Limetwig sa...

Va kul att samla på nåt som är användbart och fina är de. pälsmössa va häfteg och ännu häftigare är ju storyn till den. Kul att få se din samling!
Ha det bäst! Åse

Linda i Lönnbacka sa...

Hej söta du! :)

Vår sjötomt ligger 20 minuter ifrån stan/Lönnbacka. Så det är praktiskt och bra om man bara vill åka över dan/helgen och att man inte behöver åka långa sträckor med småbarnen.

Hur gick vägningen igår? Jag ska väga mig nu, men har på känn att jag inte gått ner lika mycket som förra gången :/

Ha det gott!
Kramar Linda

Cilla sa...

Oj vad många ljuvliga hattar du har!!
Jag tycker det är mycket vackert men ser ingent vidare ut i varken hatt eller mössa ;0)
En underbar vecka till dig & själv håller jag tummarna så hårt att dom är blå att jag inte får kräksjukan som mannen lagt sig i...:0(
Kramen Cilla

Hanna sa...

Vad kul med en hattsamling!
Mössor och div kepor har jag ett gäng av, men inte en enda hatt... Jo förresten en hatt har jag, en brun sån där tant-ullhatt, haha!

Nu håller jag tummarna i tävlingen :P

Ha d gott!
Kram Hanna