söndag 28 mars 2010

En händig man......

Det här bordet har min pappa gjort, han fixar plåt, armeringsjärn och svetsar och min man har gjutit betong foten. Jag har många såna här bord som är utplacerade lite överallt i min trädgård och i mitt hem. Jag gillar när de börjar bli rostiga och ser gamla ut. Min pappa är en mycket händig man, när något går sönder, bilen, diskmakinen, tvättmaskinen så ringer jag till pappa.......min make är också en väldigt händig man han har renoverat nästan hela vårt hus och det är inte det lilla jobbet han har lagt ner. Vi har kvar tvättstugan men nu har han tappat lusten, så jag får väl allt stå ut med min medaljong tapet ett tag till.
Jag tror jag ska prova att skriva till Martin Timell och se om jag kan få hjälp kanske???Ser du den lilla koltrasten som badar i vår vattenspegel......vi har ständiga besökare av fåglar som badar, roligt.... det är ju därför vi har gjort det, alla fåglar utom duvor, skator är ok.
Vi har ett duvpar som vi varje vår bråkar med, vi har en gigantisk cypress i vår trädgård och de envisar varje år med att de vill bygga i den. Vi jagar och jagar och drar ner det som de har byggt om och om igen varje dag. Men vi brukar vinna och det ska vi göra i år igen........så det så.

I går köpte jag svart färg på Lödde plantskola och idag blev det målat svart..........det gick i bara farten.....och så fick jag tag i ett av mina många betong blad och även det målades svart, häftigt tycker jag. Jag gillar svarta krukor och har sen några år ett par stora som var svin dyra så detta är ju ett bättre allternativ att få det som man vill.
Ha en trevlig söndag, nu blir det lite tradera och även lite besök hos er andra bloggare.

Kram Anna

14 kommentarer :

House number 15 sa...

Åhh vad fint ni har det i trädgården!Helt i min smak... Vattenspegeln har ni gjutit den själva?? Har faktiskt tänkt något liknande. Gillar också inreda med rostiga saker, grus och sten. Vill ha så lite gräsmatta som möjligt;)
Kram C

Linda i Lönnbacka sa...

Vad härligt med vattenspegeln, vi har också en koltrast på besök som jag matat med äpple denna vintren :)

Snyggt bord, verkligen snyggt när det blir sådär rostigt!!
Och den svarta färgen du målat betongen med var riktigt snygg.

Ja, varför inte ta kontakt med Timell *fniss*
Det programmet skulle jag inte missa för allt i världen *fniss*

Linda i Lönnbacka sa...

Oj vad dumt det blir när man skriver fort av farten...

Mycket snyggt och fniss, men så sant! Det var verkligen SNYGGT!! :)

Varma söndagskramar
Linda

Nattmia sa...

Duvor är inget roligt att ha i sin trädgård så jag hoppas ni vinner i år med..

Snyggt med det svartmålade..

Kram Mia

Limetwig sa...

Så fint det blev svart! Kan man hyra dig för trädgårdsdesign? :) Ser fram emot att se din trädgård till till sommaren. Hoppas startar bra för dig! Åse

Mitt Stugliv sa...

Hejhej!

Sååå fint i trädgården och vad härligt med händiga män. Jätte snyggt med svart betong som bryter till annan sten och det gröna.
Duvor kan vara envisa men trägen vinner.

Ha det fint
KramKram
Lotta

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Vilken fin idé med det svartmålade betongblad, jag som igor skrivit att jag inte gillade svart, hehe.
Trevlig kväll, Petra B.

LOTTAS HOME sa...

Hej! Snyggt det blev i svart. Din trädgård ser verkligen spännande ut. Ser fram emot att se mer av den senare. Ha en bra start på påskveckan!
Kram Lotta

Almbacken sa...

Visst är det kul at måla? Jag blir lite smågalen och vill måla om det mesta när jag är igång. Det blir jättefint! Härligt med badande fåglar i ert jättefina fågelbad....vill ha!

Kram / Maria

Vita rosor och förgätmigej sa...

Men, vilken superbra ide! Har inte tänkt på att man kan måla det man gjuter i betong... Måste prova i sommar. Ni har ju inte någon snö kvar... Hos oss ligger den fortfarnade djup här och var. Suck! Jag hoppas på värmen snart.
Kram/ Anna

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Hejsan!
Himla fint bord de fixat till, kan tänka mig att de passar lite varstans i trädgården. Blir lite nyfiken på din svarta färgen, vad är det för färg som verkar tåla väder & vind? Sån skulle jag också kunna tänka mig! :o)
Ha en fin vecka,
Lydia

Cilla sa...

Ja men visst är dom där händiga männen/ papporna bra ;0)
Underbara bilder och så HÄFTIGT lövet blev!!! Jätte fint!!
ha det bäst!!
Kram Cilla

Cilla sa...

Härligt att kunna förändra med färg. Snyggt!

Cilla♥

Mycket annat & lite betong sa...

Nej men så snyggt. Jag har ett betongblad som blivit så fult av vattnet. Nu ska det målas!!
Och nu har jag samma fråga som du hade till mig. Vad har du använt för färg?

Agneta