tisdag 30 mars 2010

Nej tack till köpcentrum......

Denna snygga kavaj/jacka från Branting blev det inköpt i lördags på min lilla mys runda i Lund. Det regnade hela dagen och då brukar de flesta åka till alla stora köpcentra, vilket jag är stor motståndare till.  Jag älskar att åka in till gammla Lund och mys shoppa, så det blev det. Jag kan förstå de som har små barn och att det är jobbigt med på och av med kläder och att det är lättare mer de stora köpcentrana. Men man glömmer bort att city behövs och ska leva kvar. Hur personligt tycker du att det är med de stora köpcentra?
Jag är en stor fan av Lund city.......Lund är en härlig och mysig stad. Tycker det är ljuvligt med alla små gator och gränder. Inget går upp mot en lyxig lunch på Grand Hotel, här kommer och går Lunds socitet och kändisar, himla roligt att bara sitta och titta.
 
I dag ska vi fira maken som fyller.....inget allvarligt men en mysig fika med med mina föräldrar som vill gratta.  Så det blir till att komma åter i morgon.

Ha det gott och tack för titten

Kram Anna

12 kommentarer :

Mitt Stugliv sa...

Hejhej Anna!

Älskar shopping och då som du i en köpstad med gågator och små mysiga butiker. Så ser Kristianstad också ut. Själv köpte jag en jättesnygg kappa av märket Desigual i helgen, har börjat gilla deras kläder, annars är jag en stor Odd Molly fans.
Idag har varit en underbar dag med en klarblå himmel o sol, visst e de gött.

Ha en fin tisdagkväll
KramKram
Lotta

bolin of sweden sa...

Jättefin!! Har du tips på några mysiga butiker med fina kläder?!
Själv har jag upptäckt ZAK som jag tycker har fina kläder.
Kram Helena

Linda i Lönnbacka sa...

Verkligen jätetfin kavaj/jacka, helt i min smak!!

Det är en helt annan upplevelse att gå i en mysig stad och shoppa, än att gå i ett smockfullt köpcentrum med dålig luft...

Lund låter som en mysig stad med studentliv o allt, själv har jag varit och hälsat på en kompis som studerade där för många år sen nu och en gång när jag var gruppledare för ett baskettjejlag. Men jag har aldrig gått och shoppat, skulle vara kul! :)

Ha en mysig kväll, och Grattis till mannen din!

Kram kram

Almbacken sa...

Sån vill jag också ha!!!

Kram / Maria

Limetwig sa...

Lund är en mysig stad som jag alldeles för sällan besöker. Det blir sällan Malmö iheller... fast ibland får jag abstinens så då måste jag ta en heldag i city :)tror det får bli snart! Som du skrev det är lättare med köpcentrum och småbarn har vi intalat oss, men egentligen? är det de? Kanske... Hoppas ni haft en mysig kväll! Åse

Skogsfrun... sa...

jättefin! <3
Håller med om att centrumshopping är mysigare, men som du säger är det faktiskt jobbigt när man har små med,,, och det är kallt ute o varmt inne... Så idag blev det köpcentrum ;/

Kram pernilla

The Secret Garden sa...

Helt klart är det mysigare att gå inne i staden och titta i affärer än att åka ut till nåt tråkigt storområde! KÄnns bara stressigt och oinspirerande.
Den där jack/kavaj/blusen är jättevacker! Det riktigt "luktar" sommar av den! :)

Ha det gott!

Stjärnor & Champagne sa...

Gillar inte köpcentrum, säger som du...Har aldrig varit i Lund, hm vet inte ens om jag åkt igenom. Vad fräckt med ett svart rabarberblad...
Kramkram Anne

LOTTAS HOME sa...

Fin jacka du hittat! Hoppas att kvällen blev mysig.
Kram Lotta

House number 15 sa...

Jag gillar inte heller köpcentrum, utan man ska främja City, tycker jag. Har faktiskt varit i Lund för många¨år sen, hade en kompis där. Mysig stad och en storstor domkyrka!

Jackan är superfin!
Kramkram

Elsa och Helena sa...

Såå fin du kommer att bli i den ljuvliga blus/jackan!! Vitt är så fint.
Jag håller med dig...köpcentrum är tråkigt och suger energi, åtminstone från mig:) Då är det roligare att gå på stan och handla!
Kram Helena

Cilla sa...

Föredrar absolut mys shopping framför varuhus!!
Lund är kanon mysigt, har inte varit där på många år bara.. Kanske dax!! Min kusin som jag alltför sällan pratar med ägde Gallerix i Lund förut..
Jätte fin kofta du köpt!!
Ha det bäst!!
Kram Cilla