onsdag 31 mars 2010

Ledighet......När jag gick upp i morse var det så regnet hängde i luften och en halvtimme senare när jag sitter i bilen på väg till jobbet så öppnar himlen sig.....sen har det regnat mer eller mindre hela dagen. Vid tre tiden så vände vädret och när jag körde från jobbet vid 5 sken solen, härligt.

Rakt från jobbet körde jag till en efterlängtad massage, vilket härligt slut på en arbetsdag och början till en 5 dagars ledighet, fy vad det ska bli skönt. Måtte nu vädret vara fint så man kan fixa i trädgården. I morgon ska jag till stan med mamma och gå och titta på bågar till nya brillor, får väl se hur roligt det blir eller så hittar man hur många som helst och måste välja ett par.

Den fina blomman med vita pärlhyacinter har vi fått av min moster, hon har god smak och är duktig på blommor. Tack för alla fina kommentarer om min nya jacka.

Ha det gott och tack för titten

Kram Anna9 kommentarer :

Emmas utsikt sa...

Hej Anna,

Låter härkigt med några trädgårdsdagar. Själv är jag hos mamma så jag får hjälpa henne på landet i stället. Men längtar lite til min eeeegen...

En riktigt god påsk!
kram

Emmas utsikt sa...

HärLigt! Inte härKigt hehe...

Vita rosor och förgätmigej sa...

Visst längtar man till sol och trädgårdspyssel men här uppe i mälardalen får vi nog vänta liiiite till innan all snö är borta... åååååå!
Kram/ Anna

Mitt Stugliv sa...

HejHej Anna!

Det var en fantastiskpårlis, sååå stor o fin o bra smak moster har. Härligt med ledighet det är samma för mej fem hela sköna dagar.

Ha en fin kväll
å glaaaaaaaad påsk
KramKram
Lotta

Limetwig sa...

Vet du mitt i allt det regnet var jag med jobb på utflykt i Falsterbo... det var blött kan jag meddela! Men mysigt ändå:) Tycker regn luktar gott... Hoppas du får en skön ledighet och att solen visar sig! Åse

Hanna sa...

Vilken fin blomma!!
Trodde nästan att du hade gjutit krukan själv :)

Ja det ska bli härligt med 5 dagars ledighet!

Ha en fin påsk!
Kram Hanna

Nattmia sa...

5 dagars ledighet låter härligt.. Jag har iaf tre nätter ledigt i påsk och de skall njutas :-)

Ha nu en härlig och njutningsfull skärtorsdag..

Kram Mia

Mycket annat & lite betong sa...

Härlig blomma och kruka.
Tack snälla för erbjudandet om hjälp med färgen. Jag ska försöka själv häruppe i Stockholm först.

Ha en trevlig påskledighet!
Agneta

Hemmets ljuva stunder sa...

Hej trevligta att hitta hit
Jätte fina bilder

glad påsk på dig!

Kram Lisa