fredag 12 mars 2010

Skadad......

Bild tagen av mig

Man är nog lite skadad......jag sitter här och bläddrar i en Metro Bostad som varje vecka dimper ner i brevlådan och kommer på mig själv att jag sitter och tittar på alla härliga bilder från massor av fina hem.  Hur det är inrett och om det finns någon härlig detalj att snappa upp.
Det brukar finnas med trevliga reportage om, hemma hos, tips om olika duktiga bloggare och massa roligt om trädgårdar. Det är en härlig läsning varje vecka som jag ser fram emot. Det är oavsett om du letar bostad eller vill ha inredning, trädgårds tips och inspiration om trender för ditt hem och trädgård.

Tänkte göra ett fint fat och ställa vid dörren i morgon kväll. Jag gillar marschaller,  tycker det ser välkomnande ut.

I dag har vi grå mullet och tråkigt väder här i Skåne och tyvärr måste jag rätta mig själv i mitt förra inlägg där jag skrev att det var lovat att det skulle bli fint väder i helgen, nja kanske på söndag men inte i morgon har jafg upptäckt. Så då kan jag väl städ i lugn och ro.....kanske hinner jag med en runda på cross trainern. Min man kommer skratta åt mig ikväll, han påstår att jag är en evig tidsoptimist. Har en massa planer och hinner med hälften.....tja det är tyvärr sån jag är.

Bilden är lånad från nätet.

Ha en skön kväll
Kram Anna

10 kommentarer :

Mitt Stugliv sa...

Hejhej Anna!

Här snöar det stora tefat, ja vad ska man säga? Jag som trodde att våren var på väg imorse. Går här o små pular i lyan och har satt fart på mannen så här sätts det upp lampor, sänghimmel och lite annat.
Slog upp ett glas rött nu och lutar mej tillbaka lite med datorn i famnen.

Ha det fint
KramKram
Lotta

Hanna sa...

Hej vännen!
Vad fint du har gjort med faten!
Hoppas det inte kommer 'småtjuvar' och norpar nötterna av dig :)

Nedersta bilden e jättefin! Jag skulle oxå vilja ha ett symaskinsbord ute! Ditt är oxå så himla fint, det blev bra med nya skivan på!
Vi har en dator på symaskinsbordet...

Ha d gott i helgen!
Kram Hanna

Elsa och Helena sa...

Här har det varit sol och takdropp idag:) Och du...tidsomptimis, det är jag med! Lite jobbigt ibland:)
Kram Helena

Mycket annat & lite betong sa...

Läste ditt förra inlägg. Jag satt lika länge jag också igår kväll. Det går faktiskt åt mycket tid, men det är ju så roligt. Det kanske blir mindre sen när man kan vara ute i trädgården. För det är ju också så roligt.

Trevlig helg
Agneta

Vita rosor och förgätmigej sa...

Tidsoptimist, javisst! Livet blir ju så mycket roligare när man har fullt upp hela tiden. Superfina ljusbrickor du har, måste nog härma dig på den.
Kram/ Anna

LOTTAS HOME sa...

Hej! Min första titt hos dig, vilken fin blogg du har. Så mycket mysigt att läsa om och fina bilder. Jag kommer tillbaka. Ha en underbar helg! Kram

Skoogstrollet sa...

Hi hi, vad skönt att det finns fler tidsoptimister, synd bara att det inte finns extratid att låna när man skulle behöva det. Vi får se hur mycket av helgens planer som blir utförda.

House number 15 sa...

Jag är nog också lite skadad, inte för jag läser metro utan en hel inredningstidningar. Just prenumererar jag på 5 st, helt crazy;)
Oftast vill man hinna med så mycket när man är ledig men hinner hälften...

Kram C

Livet på Vestergård sa...

Tack för besöket hos mig.Vilken mysig blogg du har.Kommer nog på besök igen. Ha en skön helg! kram Kicki

Cilla sa...

Jätte vackert ljusfat ;0)
Ja men visst är metero bostad trevlig.. har kommit på mig själv med exat samma tankar!!
En underbar helg önskar jag dig!!
Kramar Cilla