torsdag 11 mars 2010

Detaljer.....


Sitter här och läser massa bloggar (borde nog gå och lägga mig med tanke på att kl är över halv 12)och kan inte annat än beundra er alla, ni är så duktiga på att berätta om vad som händer i era liv och visa era hem och trädgårdar.
Jag kan inte förstå att det har tagit mig så lång tid att hitta till denna underbara värld.
Om man får vara lite negativ så är det samtidigt "lite" farligt, för jag vet inte hur mycket tid jag lägger framför datorn. Innan var det bara tradera som gällde men nu är det övervägande bloggar som gäller och en och annan titt på tradera, man vill ju inte missa någon godbit.....hihihi

Jag som person gillar både att hålla på i trädgården och fixa eller ändra och göra något inne. Som på lördag har jag hört att det ska bli hyfsat väder, då slits jag mellan inne och ute. Vi ska ha gäster på kvällen och då vill man ha det rent och fin. Helst vill jag även göra en fin dukning. Men är det fint väder lockar trädgården och förstås det lilla som man kan göra just nu......♥
Jag gillar att ordna små detaljer både inne och ute....


Denna fina schäslongen täckt med mossa hade varit jätte fin i min trädgård. Små och stora detaljer som kan göra himelsk skillnad i en trädgård. Kanske man ska se på loppis om man kan hitta en gammal fåtölj eller stol som man kan "fixa" till..

God natt och ha en bra fredag

Kram Anna

2 kommentarer :

Mitt Stugliv sa...

Hejhej Anna!

Jag håller med dej, bloggandet är så kul och inspirerande och tiden bara rinner ivär när man börjar. Brukar oxå släcka lampan långt över tolv, tänker: bara lite till, lite till osså går det en timme till.
Men med så många fina bloggvänner som man fått så är det en härlig hobby.
Kan tänka mej att du skulle vilja ha den fina gröna shäslongen, hade säkert passat hos dej.

Ha det fint
KramKram
Lotta

Spirande grönt - sa...

Tack för besöket och hälsningen hos mig, du är hjärtligt välkommen åter:)!

Vilken härlig mjuk mossig schäslong, den ser inbjudande ut.

Ha en fin helg

Rebecca