torsdag 11 mars 2010

Dessa kronor......


Jag tycker det är så vackert med alla dessa olika kronor som finns. Här är ett några av mina.I morse när jag skulle åka till jobbet var det glas halt på vägarna, det duggade lätt men frös i marken så det var som en isbana. Men det gick bra ändå, roligt att spinna loss lite på parkeringen .......hihihi där finns nog en liten fart dåre i mig....

Man undrar var solen har tagit vägen hade varit skönt om den vill komma tillbaka till helgen.
 På lördag ska vi ha kalas för resten av familjen, båden min man och båda sönerna fyller år i mars så vi slår alltid ihop till ett kalas för alla tre fast vi har det vid två tillfällen för att dela upp släkten som inte får plats vid ett tillfälle hemma hos oss. I bland är man i behov av mer plats.....fast när jag  tänker efter så är man alltid i behov av mer plats förutom när det är dags att städa......!!
I mars månad har vi massaor av födelsedagar inom släkten, vi träffar släkten nässtan verje helg......och det är inte helt lätt att få ihop dagarna.

Ha en bra dag , tack för att du tittade in

Kram Anna

11 kommentarer :

Annas Lycka sa...

Kronor är nåt jag gillar med...HAr några som bara står i förådet just nu, dags att plocka fram dom...

Ha det gott! Anna

Nattmia sa...

Kronor gillar jag med.. Och dina är jättefina, gillar helst den stora med ljuset i..

Ha en bra kväll..

Kram Mia

Hem ljuva hem sa...

Vissta är det jättevackert med dessa kronor, har själv fyndat två stycken från Jotex som jag blev väldigt nöjd med.
Underbar sida du har.
Hälsar Anneli

Mrs North sa...

Jag håller med dig, kronor är verkligen vackra och användbara i många arrangemang.

Boviksmarinan sa...

Hej!!
Min marina lampa fr Ellos kom idag. Men skärmen var nog 3 ggr så stor som vår förra. Men himla snyggt blev det i relaxen.:-)
Ha en bra kväll!!
//Kram L

Cilla sa...

Åååå vilka underbara kronor du har!!
Ja men visst är det vackert!!
Jo tack för hallkan imorse, denna tok såg ut som bambi med hojen kan jag tala om,, haha (just nu ja, men jag skrattade inte imorse ;0)
Mysig kväll till dig!!
Kramen Cilla

bolin of sweden sa...

Som många andra är jag också förtjust i kronor! Är ägare till några som jag ser att du också har..... Gillar att du använder gamla nysilverbrickor att dekorera med. Själv har jag hittat några avlånga som jag gillar skarpt. Kram Helena

Mitt Stugliv sa...

Hejhej Anna!

Det är så kul och se dina fina kronor (alla de du har har vi eller har i vår butik. Kronor säljs mycket och är fortfarande väldigt populärt.
Idag har jag köpt en vit fin blomma som jag inte vet vad heter (kommer inte ihåg fast MatsOla sa namnet) och så blev det vita tulpaner.
Ljuvligt!

Ha det fint
KramKram
lotta

Mitt Stugliv sa...

Hejhej Anna!

Det är så kul och se dina fina kronor (alla de du har har vi eller har i vår butik. Kronor säljs mycket och är fortfarande väldigt populärt.
Idag har jag köpt en vit fin blomma som jag inte vet vad heter (kommer inte ihåg fast MatsOla sa namnet) och så blev det vita tulpaner.
Ljuvligt!

Ha det fint
KramKram
lotta

Vita rosor och förgätmigej sa...

Plats ja! Vi bodde i vårt torp innan vi byggde vårt nya hus. Det var på 30 kvm med sovloft och där bodde vi med tre barn. Det otroliga var att det fungerade bra men det berodde nog på att barnen var så små då. Vi trodde att vi skulle tycka att vi bodde i ett slott när vi kom till vårt nya hus men nu tycker vi att det är trångt här! Tänk vad konstig man är... Mycket vill ha mer.
Kram/ Anna

Limetwig sa...

gillar också kronor men äger ännu ingen... står och vrider och vänder och sen blir det inte mer med det :) Ja visst var det halt höll på att sätta mig på... innan jag kom till bilen :)
Har äntligen kommit över en dator att låna... men till helgen då jäklar ska jag (förhoppningsvis) få min fixad...Ha det bäst! Åse