onsdag 10 mars 2010

Utsikt från mitt fönster.....

i köket är helt underbar.....när man står och diskar eller lagar mat kan man njuta av utsiken och vädrets alla skiftningar. Det första jag gör varje morgon är att titta ut här för att få en uppfattning om hur vädret är och en liten guidning hur man ska klä sig.....Samtliga bilder är tagna av Victors flickvän Karolina

Det är imponerande vad murgrönan kan överleva allt... jag satte för två sommrar sen två små plantor vid mitt syrenträd och de har helt tagit över på så kort tid, jag gillar min syren men den håller på att tacka för sig så jag tänkte att då kunde murgrönan se om den ville leva i det gamla grenverket och det ville den , problemet är att syrenen har verkat hämta sig.....så vi får väl se vem som vinner fighten....
Karolina som har tagit bilderna är verkligen super duktig, som bild nr tre där hon får med solen på ett så vackert sätt, trädet är en uppstammad troll hassel. Ett tack till dig för bilderna.

Tack för att du tittde in och ha en bra dag
Kram Anna

10 kommentarer :

Emmas utsikt sa...

Mmm, ja det var fina bilder. Själv har jag tagit bilder av vår utsikt idag (den lilla vi har) som riskerar att försvinna om grannen får lov att bygga på sitt hus med en 3. våning. Hallå liksom? Då hamnar vårt hus i ett hål mellan tre andra. Då flyttar vi.

Grrr-Emma

Ps
tack för komplimangen...*rodnar*

Vita rosor och förgätmigej sa...

Verkligen jättefina bilder. Man kan riktigt njuta av en antydan till vår i dem. Tänkte just fråga hur du hade fått den där vita ramen runt om bilderna när jag läste att det inte var du som hade tagit dem... Snyggt var det i alla fall!
Kram/ Anna

Hus nr.14 sa...

Vilka vackra bilder, och en underbar trollhassel du har!
Marielle

godastunder-tokigaidéer sa...

Till vita rosor och förgätmigej.....
Bilderna har Karolina tagit men jag har behandlat dom i word sen, finns en massa man kan göra med olika ramar.

Kram Anna

Nattmia sa...

Jättefina bilder.. Härlig utsikt från köket..

Ha en bra kväll..

Kram Mia

Anonym sa...

Varsågod, Anna! Jag tycker bara att det är kul att få något att fota, och ännu roligare är det när bilderna får synas! :D
/Karolina

Mitt Stugliv sa...

Hejhej Anna!

Mmmm vilka bilder! Vilken trollhassel! Vilket ljus, ja det är fantastiska bilder att titta på. Tänk om man vore så duktig på att plåta.

Ha det fint
KramKram
Lotta

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Gillar era bilder med murgrönan som klättrar so fint.
Jag står gärna vid fönstren och titta ut...visst har vi det bra som har egen trädgård att glädjas åt. Ha en fin dag, Petra B.

Linda i Lönnbacka sa...

Vilken härlig milsvidd utsikt du har att blicka ut mot från köket!!

Inte klokt vad murgrönan vuxit på bara 2 år. Så vackra bilder!! Gullig svärdotter du har *ler*

Kram kram

Mina dagar sa...

Mysigt att ha diskbänken vid ett fönster!! Jag hade det för några år sedan och saknar det!

Fin bild på troll hasseln!
Må så gott!
Eva