tisdag 11 maj 2010

Tack för omtanke.......


Tack alla snälla och rara, ni ska veta att det värmer otroligt med alla dessa omtänksamma och kloka ord. Visst är det ett beteende som behöver förändras men som sagt lättare sagt än gjort. Hade varit lättare att hinna allt om dygnet hade fler timmar men det har det ju inte......
 Är en sån som har svårt för att säga nej, rätt som det är kan jag höra mig själv säga......det fixar jag, det ordnar jag. Efteråt så sitter man där med grisen i säcken.....blir trött på mig själv. Varför kan man inte hålla munnen stängd?
Man blir besviken på sig själv för att man inte är en super kvinna som fixar och klarar allt.....vad är det man försöker uppnå? Ha det perfekta hemmet och att barnen har det bra osv......men man kanske ska stanna upp och tänka att vi har det rätt så bra som det är, det lider ingen nöd på oss, varför har man då denna attans prestationsångest?


Nu till något roligare, på lunchen igår tog jag en tur till Lödde plant skola för inköp av mer svart färg...och såklart resulterade det i fler inspirations bilder. Med mig hem bar jag en japansk blodlönn modell lite mindre och en kruka ormskägg. Köpte ett ormskägg när jag var där sist men när jag kom hem ångrade jag mig att jag var små snål som inte tog två.....


En sån japansk lönn som på bilden köpte jag i två modeller större. Jag gillar de svarta krukorna och alla de fina svarta detaljerna i form av svarta stenar, små kottar och tassar till de fina krukorna.Här har de satt en klematist i ett klot som var gjort av typ tjock ståltråd, häftigt att lägga lite klot i olika storlekar i en rabatt och låta olika klematister få klättra runt i bollarna...kan nog bli fint när de har blivit täckta.

Ha en jätte bra dag, i morgon ska jag tilll Gunnel Carlsson...hihih är helt uppe i varv för det och längtar. Synd att det inte har kommit så långt i våra trädgårdar än.
Ha det bästa alla blogg vänner och en stor kram till er alla för omtanke
Kram Anna

9 kommentarer :

Almbacken sa...

Härliga bilder, Anna! Ta nu riktigt många bilder i Gunnels trädgård!

Sköt om dig,
Maria

Tigris Predikantan sa...

Japansk lönn har jag sett hos en granne och de blir så vackra! Vi har en vanlig, stor, fanns när vi köpte huset ... tyvärr tror mina "galnagrannar" att vi äger alla löv m.m från den så det kastar ivrigt tillbaks de till vår uppfart! Kanske skall de ha sina löv från deras björkar m.m som faller på vår trådgård... de kanske vill det, eller?
:)

Annas Lycka sa...

Jag håller med dig, ibland undrar man vad 17 man håller på med. Stressar som en toka och hinner aldrig med allt ändå. Varför???? HAr ingen aning, men man borde verkligen tänka till!!!


Jag gillar osså svarta detaljer....Har en fråga inne hos mig du gärna får hjälpa mig med....Kramkram Anna

Strandkullen sa...

Gud vad vi är lika inom det området! Som sagt sköt om dig! Min psykoteraput sa till mig att jag ska tänka att JAG ÄR TILLRÄCLIGT BRA!!VÅGA säga NEJ! Ta till dig de orden du oxå´... Japansk lönn står på min önskelista också...Kanske ska önska mig ett i 40 årspresent i sommar...hum...kramis semlan

Nattmia sa...

Härliga bilder.. Önskar jag hade mer intresse i trädgårdsarbete så jag kunde hålla i ordning, men nä, jag gillar inte att hålla på med det.. Gillar däremot krukor så lite sånt sall inhandlas inom kort..

Kram Mia

Huset vid ån sa...

Vilken härlig plantskola du har besökt, mycket mysiga saker! Och vilken upplevelse att få besöka Gunnels trädgård.....Ha de bra! Therese

House number 15 sa...

Åhh vilken plantskola!! Önskar att det fanns något liknande här i trakterna, nej här finns typ bara plantagen, hur roligt och inspirerande är det?

Ta det lugnt och kramar!

cat sa...

Vilka härliga bilder, blir riktigt sugen. Ska ner till Skåneland i helgen, Österlen och sen till Malmö. Får se om vi hittar någon mysig plantskola längs vägen.
Ha de gott, och lycka till i morgon. Catarina

Annas Lycka sa...

Hej
Hittade inte till hanna blogspot....!Annan adress???


Kram Anna