fredag 26 november 2010

Advent, julbord och annat.....

Bilder lånade från nätet

Äntligen fredag igen......nu far veckorna förbi, nästan för fort för nu vill man hinna med och njuta av stämmningen,  myset och de goda maten så klart. På söndag ska vår familj gå på Grand Hotel i Lund och äta julbord och det ska bli så mysigt att få sitta ner och ha det skönt bara med familjen. Efter det är det Lund och advents shopping, torg och gator är fyllda med folk och dofterna efter glögg och pepparkakor sprider sig i alla hörn. Det ätr var jag kallar jul mys och stämningen i kroppen kommer absolut att infinna sig nu.........

Bild lånad från Aftonbladet

När jag kommer hem idag så är det fönsterputsning på insidan och upp med stjärnor och ljusstakar, utsidan är redan putsad, det kommer en firma en gång i månaden och tar utsidan mycket skönt. Sen ska det börjas göra lite julgrupper coh annat pyssel. Har lovat lilla sonen E att vi ska på börja lite julgodis och det gör jag gärna. I går bakade vi vanilj muffins med toblerone i och det kan jag starkt rekommendera.


Ha en härlig fredag
Kram Anna9 kommentarer :

Cilla sa...

Låter som ni kommer ha en mysig helg.
Ska också putsa fönster idag...men ingen firmahjälp här inte :-(
När ska vi hinna träffas?

Cilla♥

Annelie sa...

Mmmmm, muffins med toblerone (säger jag som egentligen fortfarande är mätt från gårdagens måltid), men det låter som en höjdare.
Recept följer?
Låter lyxigt med julbord på GH.
Adventshopping låter heeeeelkul.
Trevlig helg!

kram

Martina sa...

Vad härligt det låter och jag önskar dig en skön adventshelg!
Kram

Katarinas trädgård sa...

Va, är inte bilderna från ditt hus?! Låter som ni ska mysigt på söndag, vi kanske ses på stan!
Kram,
Katarina

Linda i Lönnbacka sa...

Vilken lyx med fönsterputsning, jag putsade mina fönster i höstas och det dröjde nog inte mer än 2 veckor tills de nästintill såg lika skitiga ut som innan ;)

Vilken mysig söndag ni kommer få!

Ha en riktigt trevlig 1a advent :)
Kram kram

Bea sa...

Hoppas du får en trevlig första advent, med mycket mys och varm glögg!
Kram /bea

Charlotte sa...

Men så mysigt ni ska ha det då!!!!! Låter som en toppen första adventshelg...... Det är ju så gott att äta julbord.... och sen att strosa omkring och insupa atmosfär....mmmm.... Urläckra bilder du hittat.... Å receptet kommer väl!? ;-)

Kram Charlotte

Charlotte sa...

Men så mysigt ni ska ha det då!!!!! Låter som en toppen första adventshelg...... Det är ju så gott att äta julbord.... och sen att strosa omkring och insupa atmosfär....mmmm.... Urläckra bilder du hittat.... Å receptet kommer väl!? ;-)

Kram Charlotte

Annika Christensen sa...

Men du så fint det var med handdukarna den iden får man nog låna...
Ha en skön lördags kväll
Annika