tisdag 23 november 2010

Smyg Jul i trädgården.......

Ja i går kunde jag inte hålla mig längre, dessa "droppar" hittade jag på det stora varuhuset och tänkte att dom kommer att passa hos mig......ångrar bara att jag inte köpte dom i glas också så det får bli en vända till och den är redan inbokad till på måndag då maken och jag ska dit och hämta en vit tygsoffa som vi har enats om. Hoppas bara att alla delarna är hemma då......tyvärr har man lite dålig erfarenhet med det....Det får bli en billigare variant av soffa då vi känner att med en hundvalp som gärna tuggar så är det bättre att köpa ny om några år igen.

Ska se om jag kan få upp en julgrans slinga också för det blir så härligt mys i trädgården. I helgen handlade jag hem ljusmassa och tjocka vekar från panduro så här ska det göras marschaller i terakotta krukor, har aldrig provat detta men det kan väl inte vara så svårt.Lite fräckt med egen designade.....
I kväll ska regnet övergå till snö och det är lovat snö hela dagen i morogon ocksåååååå härligt......jag längtar.

Ha en härlig dag alla som tittar in
Kram Anna

9 kommentarer :

Strandkullen sa...

vill med till stora varuhuset snart...roligt att stöpa ljus. det gör jag ibland...så härligt nostalgist...vit soffa låter snyggt-vad blev det för bil?*ler stort* kramis semlan

Snäckskalsdalen. sa...

Det är fint att pynta trädgården också, jag måste ut och fixa lite med det! Dina silverkulor ser ut som om dom verkligen svävar under trädet - mycket läckert!
Jag har fått baka dina havrebullar ytterligare 2 gånger, det blev total succé!
Kram

Cilla sa...

Vilka vackra kulor! Skulle var mysigt med snö istället för allt regn. Men då får jag lära hunden dra släden!

Cilla♥

Anonym sa...

Snygga droppar i silver. Ett litet tips om du inte vet om det... man kan gå in på det stora varuhusets hemsida och leta upp den vara man vill köpa, när man har gjort det kan man kolla om den varan finns inne på just det varuhus du vill handla - kan vara bra att veta så man slipper köra förgäves, det har ju som du skriver hänt någon gång förr ;-)

Hälsn. Åsa

Carina Bergius sa...

Åhhhhh, så snyggt!!!

Katarinas trädgård sa...

Jättesnygga droppar, passar säkert bra till allt ditt svarta! Marschallerna låter intressant, dem vill vi se! Och soffan!
Kram,
Katarina
PS Jag skulle låta myrtenplantan vila över vintern och göra mer drastiska beskärningar till våren. DS

Lotta sa...

Mycket snygga droppar, glas låter också fint. Med snö som grädde på moset blir det urjulläckert!
Ha det bra

Charlotte sa...

IKEA har mycket fint.... Dropparna var jättefina och passar superduper i din trädgård.... Kul att köpa ny soffa..... låter urtjusigt med en vit sådan. Du visar väl sen ;-)

Kram Charlotte

Nattmia sa...

Här snöar det vilket jag inte gillar :-( Men det är ju bara att ta det och hoppas det är övergående :-)

Så snygga droppar.. IKEA vill jag med till fast först blir det ett annat stort varuhus i Halland, på onsda nästa vecka.. :-) Det längtar jag till..

Kram Mia