måndag 22 november 2010

Snart advent........
Jag helgen den kom och den gick i en fart..........något litet han jag med men hade tänkt mycket mer men det får bli till nästa. Jag nästa helg så ska det ordnas ordentligt. I helgen fick vi just besked att vi blir många till julafton och det gillar jag. Det är en dag då man vill träffa alla i familj/släkt och bara njuta och mysa.
I lördags fick jag till lite mys i hallen på min nya bänk "norden" fram med gammla krukor och i med ljus och mossa, en liten gran fick också flytta in. I går var maken och jag på soff jakt och det var inte lätt, om man säger så, så vill vi inte ha riktigt ha samma men vi jämkar eller kanske jag ska säga maken jämkar, han är så snäll. Jag vill ha en vit tyg soffa och maken vill ha en grå. En bit ifrån varandra alltså......sen vill han ha en sån ful fåtölj som killarna i "vänner"serien har. Dom tycker jag är skit fula. Så nu ska vi fundera några dagar inna vi beslutar. Vidare åte vi och tittade på ny bil.......usch en sån massa pengar på ett plåt skrälle....nog för att det är roligt med en skön snygg bil.....också ett beslut som behöver tas i veckan......Ha en härlig dag och tack för att du tar dig tid att titta in.
Kram Anna


12 kommentarer :

Anonym sa...

Beautiful images!!!

Kisses.

NataljaOblonskaja sa...

Ja, det var många "tunga" beslut ni har att ta :).
Tjusigt värre du har fixat till det med smågranar och ljus. Mysigt.
Ha det bra!
Camilla

Annelie sa...

Så fint du gjort!
Tycker också om när det blir många på julafton. Förmodligen för att jag växte upp så.
Stora möbelköp är svåra, mest för att det inte är så lätt att ta med sig hem och prova hur det ser ut, och, för att smaken är som baken.
Hoppas att ni löser de jobbiga frågorna.

Kram

Charlotte sa...

Soff- och bilbeslut.... svettigt ;-) Vad mysigt du gjort i hallen.... Terrakottakrukorna passar verkligen till allt.... inte minst till att ha ljus i... Julafton, julafton.... mysigt med många som samlas....

Kram Charlotte

Strandkullen sa...

säg till gubben att du bestämmer över soffan och att inte köpa den fula fotöljen så kan han välja(betala) bilen*ler kramis semlan

Galtholmen sa...

Nej att behöva lägga så himla mycket pengar på en bil känns inte rätt, när det finns så mycket annan skönhet att spendera på istället. Stämningsfulla bilder du lagt upp. Ska själv försöka få ihop lite Advent här i veckan. Måste ju ligga i lite före det är dags, eftersom jag har butik så gäller det att pynta i tid.
Kram Ulrika

Galtholmen sa...

Nej att behöva lägga så himla mycket pengar på en bil känns inte rätt, när det finns så mycket annan skönhet att spendera på istället. Stämningsfulla bilder du lagt upp. Ska själv försöka få ihop lite Advent här i veckan. Måste ju ligga i lite före det är dags, eftersom jag har butik så gäller det att pynta i tid.
Kram Ulrika

Katarinas trädgård sa...

Beslut, beslut, beslut, det är inte lätt att enas. Fast vit eller grå soffa låter inte som om det är någon gigantisk skillnad emellan?! Tänk om han tvunget ville ha en orange? Eller en blommig?! Då hade en kompromis varit svår! Bilar är ju löjligt dyra, den absolut sämsta investering man kan göra, men de är ju ack så bra att ha... Fina arrangemang, speciellt amaryllisen som är klätterställning åt murgrönan!
Kram,
Katarina

Scilla sa...

En hel del att tänka på! Kul med många till jul - det är min stora dröm att alla skulle vilja komma till oss... Så mysigt med ljusen! (Har också precis grävt upp en liten gran... har inte hunnit fixa den än bara...

Kram!

Almbacken sa...

Så fint du har gjort!!!Jag har inte hunnit fixa någonting ännu men nu är det dags. Jag älskar julen men är alltid lite sen på det inför advent. kan liksom inte fatta att tiden går så fort.

Härligt med många på julafton. Vi ska för första gången på 11 år inte vara hemma hos oss utan hos min bror. Känns lite konstigt men efter att jag vant mig vid tanken, helt OK. Som Nils sa till mig "Det blir bra mamma, tänk du slipper fixa".

Kram Maria

Nattmia sa...

En ny soffa skulle jag med kunna tänka mig, vår ser rätt fin ut men så obekväm den är.. Hoppas ni kan mötas nånstans så att det blir en fin soffa ni båda gillar..

Ja bilar är inga billiga ting och jag bävar för när vi behöver köpa ny... Vår V70-01 får hänga med så länge det bara går..

Kram Mia

Emmas utsikt sa...

Hehe, känner igen mig. Det tog oss ett halvår att välja soffa. Vi hittade snygga, men inte sköna. Skitlöjligt. Man använder ju typ en timme på sig att bestämma sig för hus.
Vad gäller bil, vi köpte nu i våras, jag sa bara till min Käre vad som var viktigt för mig mtp komfort sedan fick han bestämma. Jag kör mest, men han BRYR sig mest. Jag är jättenöjd. Peugot 5008 blev det för oss, så vi får plats till tre barnstolar.

Det låg en länk till NoaNoa outleten i texten, men här kommer den igen. :)

http://www.nelso.com/dk/place/143304/

kram
Emma