torsdag 25 november 2010

Ljuslyktor.....


Denna bild lånad från vi i villa

I alla de slag vill man ha nu........en sån här ska jag göra ikväll perfekt nu när det fryser ute. Något som är fint att anv som form är en rund bakform. Ikväll ska det tju startas där hemma lite om jag hinner, har även lovat lilla sonen E att vi ska baka och det är viktigast. När han kommer och vill göra något tillsammsans med sin mamma så är det bara att tacka.....alla stunder tillsamman tackar man inte nej till.

Lånad från sköna hem

Ja vilken fart han har.....gamla plast ytterkrukor är väldigt populärt att stjäla i förrådet så fort han har en chans det lilla busfröet. De åker runder och kastas och jagas fram och tillbaka......och det går lika bra att gräva i snön som det gör i rabatterna. Mitt lilla skyddsnät runt en av mina rabatter har fått komma upp igen för han bara far runt där....så nu är det stopp.


Ha en härlig dag och tack för att du tittar in
Kram Anna
11 kommentarer :

Sophia Callmer sa...

Lustigt plastkrukor var vår hund också helt galen i som mindre. Islyktan överst var fin, blir vackert ljus i islyktor. Det verkar ju bli gott om möjligheter till att göra sådana ett tag framöver, vackert men kallt är det.
ha det gott!

NataljaOblonskaja sa...

De där ljuslyktorna i is är så himla fina. Har tänkt under flera år!! att prova men det har än så länge inte blivit av. Kanske i år, för nu verkar i alla fall kylan hålla i sig.
Ha det bra!
Camilla

Snäckskalsdalen. sa...

Fin ljuslykta och rolig vovve, visst är dom kul, man skrattar mycket och förfasar sig, Fast förfasandet är liksom inte på riktigt!
Härligt att baka, ibland får jag intrycket att små killar gillar det mer än de små damerna gör....
Kram

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Tycker också ljuslyktor i is är jättefina! Får se om det blir några sådana i år. :)
Härligt med din busig hund! :) Skulle ockå vilja ha en hund men varken "husse" eller våra katter skulle nog uppskatta det...
Kram!

Anonym sa...

Beautiful and romantic look, I love it!
Kisses and nice weekend.

Annelie sa...

Ljuslyktor gör mig glad och dina bilder får mig att mysa.

Kram

Cilla sa...

Vackra bilder!
Härligt med hundar som gillar snö. Ozzy har precis stulit tre talgbollar ur en påse i köket och ätit upp. Så det lär bli en del turer ut i snön i natt för hans del...

Kram Cilla♥

Katarinas trädgård sa...

Islykta borde man göra! Men jag gjorde ett försök förra året men den frös inte! Jag tror det snöade så mycket att snölagret isolerade och hindrade att det frös! Men skam den som ger sig!
Alvin verkar hålla dig igång!
Kram
Katarina

House number 15 sa...

Kan bli riktigt fint
med dessa lktor i trädgården!
Jag gjorde islyktor förra vintern
och det lyste verkligen upp.

Hundar och plastkrukor hör ihop;)Vår är likadan.

Kram C

Charlotte sa...

Islyktor är superfina! Går ju att göra så många olika varianter också beroende på vad man smyckar ut dom med. Ska nog också baka i helgen!

Ha det bra!
Kram Charlotte

Strandkullen sa...

ja tiden med de små springer iväg så man får ta vara på alla tillfällen..kramis semlan