söndag 28 november 2010

Första ljuset tänt.................julstämning och mys är på topp.I går kväll tände jag upp en massa ljus i trädgården och kom då på mina gammla marschall hållare och ett tips jag sett i min nya julbok, att sätta en glas burk med ett ljus i. Jag hade bara en burk hemma så idag ska jag se om jag hittar fler på jullskylltningen i Lund.


Advents staken är klar med sina nya siffror, dom gamla hade gjort sitt och det mer moderna får testas....
Ljusstakar och stjärnor är uppsatta i fönsterna, den sista ska komma på plats idag hoppas jag. Det tar sin lilla tid när man gör massa annat i mellan också. När jag håller på hemma och går och plockar som jag kallar det så är det väldigt rörigt för jag gör tio saker samtidigt och inget blir klart......

Ha en härlig första advent
Stor Kram Anna

13 kommentarer :

NataljaOblonskaja sa...

Mysiga bilder.
Gillar oxå ljus i gamla glasburkar, de skänker en massa stämning, både inne och ute.
Önskar dig en riktigt skön advent!
Camilla

AnnaHelena sa...

Vilken bra jättebra idé att sätta burkar i marschallhållarna! Knycker den idén! Skönt att höra att det finns fler av samma sort som jag...Har också svårt att göra en sak i taget. Trevlig första advent!

Kram // AnnaHelena

Enkla Ting sa...

Vilken bra ide.....
ha en underbar 1:a advent....
Kram Kajsa

Ingelas tradgard sa...

Känner igen det där med tio saker på en gång och allt blir rörigt, fast jag brukar säga till barna att man måste röra till ordentligt för att gå igenom saker o ting för att få allt på rätt plats , och då blir det riktigt fint efteråt.

Ha de gott!!!
Och trevlig advent!!! :)
Ingela

Strandkullen sa...

jag bringar alltid kaos innan ordning*ler...tack för ett himla bra tips...ska ner i källaren och leta burkar med en gång...ha en trevlig advent! kramis semlan

Möllebacken sa...

Mysbilder!
Känner igen det där med att springa emellan pyntning och en massa annat. men förhoppningsvis ska man väl vara klar med det värsta stöket.
Ha en mysig advent.
Kram Pella

The Secret Garden sa...

Smart idé med ljus i burk ute. Då spelar det inte så stor roll om det blåser.
Snygg adventsstake!

Trevlig första advent!

betong ute och inne sa...

Hoppas ni får en riktigt mysig första advent....det är inte bara du som rör i alla ändar samtidigt :)
Nu ska jag baka lussebullar...
kram Kusin vitamin Malin

Katarinas trädgård sa...

Känner igen det där med att hålla på med tio saker samtidigt... I mitt fall är det ofta jord inblandat också, så ofta måste dammsugarn plockas fram, jobbigt!!! Glasburken med ljus var fin, men var kommer marschallhållaren ifrån? Är det sådant som normala människor har?! Ha det bra!
Kram
Katarina

Nattmia sa...

Vilken fin och bra idé med glasburkar på marshallhållare.. Hållare skall jag ta och införskaffa och ta efter dig..

Kram Mia

Charlotte sa...

Men det var ju ett toppen-tips!!!! DET kommer jag att härma...... Det är ju såå snyggt med glasburkar med ljus i och att sen använda marschall-hållare att ställa dom i...... super helt enkelt!

10 saker samtidigt... mmmm... känner igen.... känner igen..... ;-)

Kram Charlotte

Susihus sa...

Känner igen mig precis att jag ska göra allt samtidigt och det ser lite rörigt ut...Vet inte om det är så efektivt igentligen. Rolig idé med burkarna i marschallhållarna. Ha en härlig dag
Kram

Anonym sa...

Very romantic photos!!!
Kisses and regards.