torsdag 11 november 2010

Fallande snö......Var tar dagarna vägen? Veckorna springer iväg och snart är det första advent 16 dagar tills stjärnor och ljusstakar får pryda våra fönster och man kan känna stämningen är på topp.....jag längtar.
Min vecka är full späckad och det känns svårt att hinna med, idag känner jag att skallen inte riktigt är med men det var en lång dag i går så jag får ha förståelse för att den protesterar. Jag har fått ner mina sista buxbomsklot i marken och känner mig hyfsat klar i trädgården inför vintern. För ett tag sedan hade vi en firma som tog upp vår gamla häck på baksida och vi hade hoppats på att vi skulle hinna få upp vårt plank men....så blev det inte. Häcken är borta och planket får jag snällt vänta på till våren......Min nya pergola som maken byggde i somras han inte heller bli klar, han bara måla den en gång med den svarta lasyren och jag skulle tro att den behöver 1-2 gånger till för att få den snygg. det ska bli roligt att få plantera växter här till våren.

Med tanke på att det faller snö runt om i landet nu så bestämde jag mig för att det var dags på bloggen också.......det är så härligt :) 

Ha de
Kram Anna7 kommentarer :

Anonym sa...

Beautiful garden!

Regards.

betong ute och inne sa...

Hej Annakusin...
jag lyckades med med att få till lite snöflingor.... :)
Ha en bra dag, kram Kusin Malin

Scilla sa...

Så härligt vintervilande din trädgård ser ut - snygg pergola! Förstår att det blir jättekul att inreda den med växter.

Kram,
Stina

Katarinas trädgård sa...

Det där är snöfall helt i min smak, på datorn kan det hålla sig!!! Det ser grönt och fint ut i din trädgård, är det inte bättre än vitt?! Så roligt att ha nya projekt som ska planeras och planteras! Ha det bra!
Kram,
Katarina

NataljaOblonskaja sa...

Här har kommit över tio cm snö, lite för mycket för årstiden tycker jag. Han inte alls få in allting, så nu finns det hel del som göms därunder. Får verkligen hoppas att den smälter bort snart.
Där ser man vad olika väder vi har i det här avlånga landet.

Ser ett vackert träd på nedersta bilden som nästan är helt övertäckt med murgröna.....snyggt.
Ha det bra!
Camilla

Möllebacken sa...

kul att kunna planera redan nu inför våren. Så fint med er pergola. Jag satte mina vårlökar igår och hoppas på att det inte är försent..... men man bor ju i Skåne :)
Kram
Pella

Emmas utsikt sa...

Den pergolan kommer bli helt rå när den är färdig. Önskar att min käre kunde snickra lite... suck...

Kram,
Emma