fredag 21 januari 2011

Snödroppar.....Efter två dagars frånvaro från bloggen så kliar det i fingrarna........har varit på konferans med jobbet och har inte haft någon tid över till bloggande. I kväll ska jag titta in till er och läsa på vad som hänt de senast dagarna.

I går fick jag ett glädjande besked från min läkare att jag är frisk, jag har gått ett tag och inte vetat om det var på det ena eller andra hållet så nu drar jag en lättnads pust att allt är ok. Den oron jag känt de sista veckorna är över och jag har fått en ny syn på livet. Man får ta lärdom av allt.......god or bad. Min första tanke var att krypa ner i sängen och inte gå upp från jag fick besked men sen insåg jag att "det går ju inte" man kan inte sluta leva för det, man får ta det som det kommer och hoppas att det löser sig. Tyvärr finns det inte mer man kan göra och vissa saker kan man ju inte bestämma över....... 


Jag håller på med lite ändringar i min hall som jag hoppas ska bli färdig inom kort. Det stora järn A köpte jag förra veckan i en liten butik i Lund (Udda ting), har länge varit på jakt efter ett sånt men skulle helst vilja ha ett M men det går lika bra med ett A. Målar gamla ramar för fullt och ska sätta upp en massa svart vita bilder i olika ramar och storlekar, så vi får se hur det blir.

De små lökarna är snödroppar jag fyndade i en butik för halva priset, får se hur det blir och om de trivs inne, någon som vet?

Ha en härlig fredag
Kram Anna


11 kommentarer :

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Carpe Diem.
Vad bra att läsa att du fick ett positivt besked. Känner igen det du gick igenom i tankarna, fast jag fick ett annat besked då det hände. Men se där, jag finns kvar mot alla odds. ;O)
Ha en underbar helg, Kram Petra B.

Lone sa...

Hej Anna.
Sikke et flot rustent A du har købt, det passer da fint til dit navn.
Det er med at nyde de gode stunder og det var godt at du fik det rigtige svar af lægen :-)
God weekend.
Kh Lone

AnnCharlotte sa...

Skönt att du fick ett positivt besked ;)
Vilket fint A...
Det går säkert bra med snödropparna och sen kan du ju plantera ut dem ;)
Ha en bra helg ;)

Helena sa...

Att leva med oro är väldigt jobbigt!Vad skönt att du fick ett positivt besked!Visst skulle man ibland bara dra täcket över huvet men inget blir ju bättre av det..
Visst kan du få njuta av snödropparna inne!Ljust o svalt så kan det gå vägen :-)
Kram från mig!

NataljaOblonskaja sa...

Så himla skönt det måste ha varit att få det beskedet.
Förstår hur jobbigt du måste ha haft det.
A:et var urtjusigt, är inte så himla förstjust i bokstäver annars, men det där var jättesnyggt.
Ha det bra!
Camilla

Galtholmen sa...

Ja även om man försöker bortse från sin oro, så finns den där i alla fall... gott att det blev ett positivt besked i alla fall. Men som sagt livet rullar ju på och det är bara att njuta av livet som det är just nu.
Hoppas att hallprojketet ger det positiv energi:) Ska bli spännande att se när det är klart, för jag antar att du lägger ut bilder på allt när det är färdigt:)
Ulrika

Marina sa...

Att vänta på besked är itne kul oh att oroa sig kan ju leda till sjukdomar i sig. Ändå svårt att låta bli. SKönt att det verkar vara bra nu i alla fall.

Söta droppar! Kram!

smile sa...

Hej! Utekök rekommenderas varmt. Maken byggde ett i somras och jag är supernöjd. Längtar tills det är dags att använda det igen.

Trevlig helg! :-)

Cilla sa...

Åhhh, vad glad jag blir för din skull Anna! Att allt är ok! Så skönt!
Vilket snyggt A. Udda Ting är verkligen en supermysig butik! Jag brukar strosa omkring där på måndagkvällar innan min trgds-kurs börjar!

Cilla♥

Lotta sa...

Skönt med positivt besked, men visst får man lite mer respekt över den tid man har när man inser hur priviligierad man är. Hallprojektet ser lovande ut med bokstaven och lökarna.
Ha en bra helg

Almbacken sa...

Kära Anna,

Så jobbigt med ovisshet. Det glädjer mig så att du nu vet, och att du mår bra.

Fint du fixar i hallen!!! Det där A-et är jättesnyggt och ljusstaken också.

Stor kram Maria