söndag 17 juli 2011

En titt in i min trädgård....


Nu tror jag att det är som mest underbart i trädgården....lavendelen står i full blom och allt har växt till sig och så mycket som är i sin prakt just nu. Maken han sliter med att gräva ner plintar till vårt plant och jag åker och shoppar...visst låter det rättvist (ni ska få se mina fina fynd i veckan. I morgon har jag lovat att hjälpa maken, för nu vill jag verekligern attt det får en ordentlig fart. 
Som sagt i förra inlägget så blir det inte så många blogginlägg för tillfället nu är det semester och annat står på dagordningen.....men tittar in tille r så fort jag hinner...
Nu är dom räknade 47 st stänglar finns det i min agapantus i år.....förra året var det 37 med detta tar alla rekord.


Min första glass säger Alvin och det var mega populärt kan jag säga.....inte att det hör till vanligheterna att han får glass men han har ju också semester och det är varmt och skönt, så såklart ska man svalkas lite...

Ha en härlig sommar
Kram till er alla
Anna

PS. Jag vill be om ursäkt till alla som har fått konstiga mail från mig. Min hotmail är hackad och det är tyvärr andra gången den blir det på kort tid. Nu är det nytt lösenord och jag hoppas att det slutar komma massa konstiga mail.10 kommentarer :

Ninnis sa...

Följer med spänning fortsättningen i din trädgård...=)

Kram Ninni

marit´s,,, sa...

Så fin hage og nydelige blomster.
Hunden trives godt der også ser jeg , Marit.

Marina sa...

Tack för helhetsbilder. Alltid kul att se och det är inspirerande att se hur andra har det.

Så fint han slickar på glassen. Ronja hade slukat hela, rakt av.

Kram!

Louise sa...

Roligt med lite mer översiktsbilder. Det ser fint och lummigt ut!

kram louise

Anonym sa...

Tänk att glass kan vara så gott. Har precis haft besök av min son och sambo, och en av deras små hundar. Han har varit hos veterinären, har fått en skada på ögat troligtvis av en pinne.

Kram Birgitta

Helena sa...

Fint ser det ut hos dig!
Klart Alvin ska ha en semesterglass:-)
Sigge har oxå semester men hans mage tål just bara hundmat men nån slick då o då går ju bra!
KRAM från mig!

AnnaHelena sa...

Jättefint och lummigt! Fast "den bästa tiden" är det ofta, tycker jag...Alltid är den någon "highlight" i trädgården, fast olika vid olika tider, eller hur?
Wow, vad jag blir imponerad av din Agapanthus! Jag har säkert 6-7 stycken, men INGEN av dem blommar! Undrar vad jag gör för fel!?!
Ha det fortsatt skönt på semestern!

Kram // AH

Snäckskalsdalen. sa...

Din trädgård är helt otroligt vacker och lummig och med dom fina blå och lila nyanserna. Jag njuter av bilderna och väldigt mycket av Alvin, den lille godingen.
Agneta kram

Britt sa...

Ska bli kul att se fortsättningen i trädgården//Britt

Helena, The Swenglish Home sa...

Din trädgård ser verkligen helt ljuvlig ut, och väldigt inbjudande för avkoppling! Kan tro att Alvin njöt av smaskig avsvalkning... :-)

Sommarhälsningar,
Helena