tisdag 12 juli 2011

Bildkavalkad från Maryhill....


I helgen hade Maryhill, Lotte Möllers föräldra hem öppen trädgård och så klart var man inte sen att titta in. Trädgården finns i Lund på Kävlingevägen och det är mitt andra besök där...
Även deras stora bambu har frusit i vinter, ett och annat grönt skott kunde man se, men det tar nog tid innan den hämtar sig om den nu gör det...


Mannen i den randiga tröjan är Lotte Möllers son David Kallos som numera bor i huset och sköter trädgården. Lotte Möller bor några hus ner på gatan men tyvärr vet jag inte vilket .....

Nu njuter jag av semester och närvaron på bloggen kommer inte att vara så hög men titta in till er gör jag så fort jag hinner.

Ha en härlig sommar
Kram Anna


13 kommentarer :

Sophia Callmer sa...

Kul att se! Har varit där en gång för några år sedan, var vackert och fantastiskt kul att se i verkligheten. Och kakorna var vansinnigt goda..
Ha en skön semester!/Sophia

Berit sa...

ÅÅ vilken fin trädgård!!!
Ha en underbar dag !!

Snäckskalsdalen. sa...

Så underbart vacker trädgård och jag undrar om inte den finns med i en bok som jag har som Lotte Möller skrivit, eller heter boken t o m Maryhill, alltid tyckt det varit så fint där, men har aldrig varit där, kanske värt en resa när man är söderöver nån gång.
Agneta kram

Helena sa...

Kul att se!Har ju läst boken o 'kullerstensängen' kommer jag ihåg!
KRAM från mig!

Anonym sa...

Härliga bilder... njut av semestern.
Kram Birgitta

Anonym sa...

Åh vad kul att du visar bilder från Maryhill! Har läst Lotte Möllers fina bok om Maryhill och den trädgården skulle jag också gärna åka till ;-)

Hälsningar
Åsa

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Så fint där ser ut och så mycket folk där verkar ha varit. Tack för visningen.
Kram Lydia

Kristina Bonander sa...

Tack för rundvandringen. Så roligt att få ta del av andras trädgårdsbesök.
Man måste beundra de privatpersoner som inte bara vårdar gamla trädgårdar utan som också bjuder in allmänheten. Man skulle kunna ägna hela sommaren åt att åka runt. Det finns så mycket att se och hämta inspiration från.
Många hälsningar
Kristina

Anonym sa...

Hej Anna! Härligt att besöka Maryhill, det skulle jag också vilja göra men tycks missa det varje år. Jag var en av de lyckliga som besökte din trädgård under Tusen Trädgårdar i fjol, och blev glad av att se att du är med i boken Trädgårdsriket, som jag just har bloggat om. Du och alla andra duktiga bloggare har inspirerat mig att starta egen blogg, så titta gärna in hos mig!:)

Trädgårdsmakare Hillevissan sa...

Viktigt meddelande:
Kl 19.14 ikväll torsdag, fick jag ett mail fån din hotmail (godastunder..) Men det kom från en IPadress i Montevideo Mexico, du har alltså blivit robbad på din mailadress.... Mailet var adresserat till flera andra, och innehöll en länk som jag av naturliga skäl inte har öppnat.
Kolla genast om du kan komma in på din mail...
hör sen av dig!
kramkram H.

Cilla sa...

Åhhh, jag ville också åka dit, men tiden räckte inte till! Får bli senare i sommar!

Kan du skicka ett mail till min cecilia.sjostrand@bredband.net från din hemadress så kanske vi kan få till en fika denna sommar!

Cilla♥

Suz sa...

Härliga bilder! Det finns så fantastiska skattgömmor ute i landet och man beundrar deras uthållighet och tålamod att skapa dessa underbara ställen. Men massor av amatörer finns det också, med jättefina trädgårdar som aldrig beskådas av andra än nära och kära:) Ha en härlig sommar!

Ingmarie We sa...

Vad roligt att se dina foton från Maryhill. Jag har också boken. Ha en bra vecka.