måndag 15 augusti 2011

En plats i vårt spa......


Ja efter denna kalla sommar så längtar jag verkligen till det varma och då får det duga med ett eget spa, kanske inte fy skam ändå.... Vårt bygge går sakta med säkert framåt och nu äntligen är spaet på väg. På onsdag kommer det att ställas på plats och vi kan börja få upp den sista delen av planket och sen är det trä däcket som ska påbörjas. Nu när man börjar känna hösten i luften är det verkligen hög tid att få igång badet.
Så ni förstår säkert att just nu handlar allt om detta bygge och så klart vårt spa. Alla tankar kretsar i och runt detta så det blir just som jag vill ha det, ja maken får lov att bestämma han med men vi tycker rätt lika.....
Jag köpte denna boken för ett tag sedan men har inte hunnit läsa den från nu och gissa...en massa nya idéer har poppa upp och maken han blir bara så trött på mig. Trädgården på bokens omslag har man lagt ett plexiglas ovanpå pergolan.........men hör ni ovanpå och så kunna ha en pergola ändå......ja men så vill ju jag ha det både grön och få ha ett tak ändå. Jag gillar verkligen inte de där i kanal plast, så att ha tak innan var för mig helt otänkbart men nu pratar vi om något helt annat.....maken fick snällt kolla detta och om det går att lösa med konstruktionen som redan är på plats.....han tror att det ska lösa sig men det står längst ner på listan..gör han klart för mig....ja ja jag förstår och så säger jag för mig själv bara det blir innan vintern så jag kan göra mysigt utanför mitt köks fönster under tak.

Boken kan jag varmt rekommendera och jag har köpt min på adlibris.


Samtliga bilder lånade från nätet.


Ja tankarna är många och långa....jag vill gärna ha ett trädäck i olika nivåer och även med öppningar för växter och sten.

Tyvärr är det hög frånvaro på bloggen för tillfället men jag har inte glömt er, tiden vill bara inte räcka till just nu.

Ha en härlig dag
Kram Anna


6 kommentarer :

Marias Hörna - Njut av livet sa...

Så härligt ser med spänning framåt. Önskar dig en skön vecka, kram Maria

Anonym sa...

Visst är det underbart att planera och få det precis som man vill ha det.
Kram Birgitta

Snäckskalsdalen. sa...

Planera är kul, fast jag är inget bra på det. Härliga bilder, det är vackert med raka linjer i trädgården in emellan!
Nattkram

M/S Design sa...

Har den boken och den inspirerar mycket/Mariana

godastunder-tokigaidéer Anna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Fina bilder!
Men KALLA sommar??? Det här har ju varit en kanonsommar. Den varmaste på 23 år läste jag någonstans.
Blir lite nyfiken på var i landet du bor.

Hoppas du får njuta av härliga sen-sommardagar!
Kram från Heléne