tisdag 16 augusti 2011

Klippt och klart....Nerklippt och klart i en rabatt och nu återstår det bara sådär 50 lavendel plantor till.....men mycket bättre blev det än att ha kvar små grå vissna blommor som bara stod och såg tråkiga ut. Tack för tipset Katarina jag blev super nöjd. Till helgen ska de återstående också få ett klipp med saxen.

Tanke var att visa lite bilder från bygget idag men det blev inte tid för fotografering igår när det stod bokföring på måste göra listan. Ja, varför skjuter man upp det , jo ett enkelt svar ......det är super tråkigt. Jag är lovad mycket shopping pengar till NY i november för att jag skulle sluta pusta och klaga och då blir det ju liksom lite lättare....ett extra bagage på hemvägen ska bokas så man inte behöver tänka på vikten.


Agapantusen står i full blom och även den vita och en mörk blå är på gång i sin bästa skrud. Dock har det inte synts till någon knopp i den svarta som inhandlades i sommar, kanske den behöver något år på sig för att komma igång..

Ha en härlig dag
Kram Anna
3 kommentarer :

M/S Design sa...

Det blev fint med den nedklippta Lavendeln.
Brukar ta min på våren men i år blir det nog en höstkippning/Mariana

Trädgården på Höjden... sa...

AHA - du har ju precis en sådan fin lavendelgång/häck som jag önskar att min ska växa till sig och bli. Håller med dig att de blir så mycket snyggare när man klipper till dem efter att de blommat över.

New York låter som en fantastisk resa. Det är ett av mina drömresmål som står HÖGt upp på vill-resa-till-listan!

Ha en fortsatt fin dag

Åsa

Snäckskalsdalen. sa...

Du har så många och så fina lavendelplantor och det blev jättefint när du städat till dom.
Agapanthusen är så fin, och ljuset i den är så vackert, himla fint foto!
Agneta kram