tisdag 30 juli 2013

Ernst plattor....

 
Känner du igen kakelplattorna? Det var såna plattor som Ernst använde när han gjorde det där snygga golvet när han gjöt ner en kakelplatta i betong som ett rutmönster med vad jag kallar "kommunalplattor" helt vanliga släta fyrkantiga betongplattor. Skitsnyggt tyckte jag, så nu går jag och funderar på om jag kan lägga ett sånt golv någonstans och tankarna faller på den lilla ytan utanför den nya uteduschen.
Plattorna köpte jag på Apotekarens trädgård och dom var först tänkta att användas som gryt underlägg men nu får vi väl se om jag får återvända dit och köpa fler istället.
 
 
 

 
Vi älskar vår nya uteplats med våra härlig mys utemöbler från Trademax, här spenderar vi nästan varje kväll just nu. Eftersom vi inte blivit klara att beställa tak än så har vi satt upp två segel som får tjänstgöra som tak så länge och det är så mysigt att jag inte vill gå in på kvällarna. Tyvärr inga stylade bilder utan det blev som det ser ut när det andvänds.
 
 
Hoppas du har en härlig dag
Kram Anna
 
 
13 kommentarer :

Anna Vattenkanna sa...

När vi gjorde om vår gästtoa för något år sedan köpte vi våra marockanska plattor hos denna firma som ligger i Svedala. Exakt samma plattor. Jag tror att deras pris är bättre!
http://www.dekorrech.se/

Kram

Godastunder-tokigaidéer sa...

Tack Anna ska genast kolla in det.
Kram

Anna-Maria sa...

Mycket snygga plattor, både Ernst och Anna kan det där! :) Tack för tipset om grytunderlägg, det ska jag komma ihåg!

Bettina Bäck sa...

Jättefina plattor! Och en mycket mysig uteplats. :-)

Marianne sa...

Härligt utekök....ska nog fundera ut ett ställe i min trädgård.

Katarinas trädgård sa...

Ursnygga, sådana vill jag också ha! Kanske i mitt växthus, som jag inte har. Än!!! Det ska bli mycket spännande att se hur du använder dem.
Kram
Katarina
PS Hoppas det är bra med Zelda! DS

Photo by Maria sa...

De plattorna skulle jag vilja ha inne, på vår lilla toalett.. Så snygga =)

Härlig altan ni har..

Kram Mia

Snäckskalsdalen. sa...

Otroligt mysig uteplats!
Och jag gissar att golvet kommer att bli lika läckert!
Kram

Hemma på Sjuan sa...

Jättesnygga plattor! De hade jag gärna haft i mitt kök som grytunderlägg. Såg tipset om att de fanns i Svedala där vi varit idag ;) Vet du nåt annat ställe än Apotekarens Trädgård som säljer de? Kram Suss

Godastunder-tokigaidéer sa...

Tyvärr vet jag inget annat ställe men kan köpa plattorna på, får se om vi kan googla fram något. Kanske det står något om Ernst golv. Återkommer om jag hittar något.

Kram Anna

Anonym sa...

Hej!
Jag vill bara säga tack för att du delat med dig av tips för ett utekök. Vi har varit på G i flera år med att bygga ett utekök och av en händelse "snubblade" jag in på din blogg och fick se ditt utekök. Så nu är vi igång och jag hoppas det blir klart till nästa vecka. Kommer hädanefter att följa dina blogg. Och plattorna var också jättesnygga, skulle vilja byta ut klinkersen i hallen på direkten...

//Ulrica

grethe pedersen sa...

Hej Anna, fin blog du har jeg er vild med dine platter...lige i min stil......
hilsen fra grethe
plateauet-haveliv

Anonym sa...

After stսdying seѵeral ѕites and very nearly givіng up discovering what I was lookingg
for. I found this! Cheers for posting just ԝhat I was looking for.
I do noot feel like I misused my whole day tοdɑy.


Heere is my site: e liquid usa