onsdag 31 juli 2013

Det luktar så gott.....

 
........i lavendel häcken, tycker Zelda. Eller rättare sagt är det humlor och fjärilar som väcker hennes intresse. Tror det är jakt instinkten som tar över eller vad säger ni? Just nu har vi ett farligt show att hålla henne lugn, Zelda har av någon anledning börjat halta på ett av sina framben och det blev en tur till docktorn med henne i går. Hon blev söv och röntgad men man hittade inte fel. Tack och lov men samtidigt som man vill veta varför. Dom tror hon har sträckt sig eller får en inflammation så hon äter medicin och ska vila i två veckor, förklara detta för en valp på snart 5 månader...inte lätt.

 
I år har min stora agapantus 28 stänglar och är lika vacker som vanligt. Den har precis börjat slå ut och det är härligt att den tar tid på sig så man har något att se fram emot.


 
Hoppas du har en underbar dag
Kram Anna
 
Idag håller maken på att fixa till uteducschen, det är så härligt att se en efter en sak bli klar, äntligen.
 
 
 
 
 

3 kommentarer :

Laila sa...

Vi funderar också på att skaffa utedusch, ska bli intressant att se hur ni löser det hela!
Hoppas Zelda kryar på sig i benet! Vår Tim har sträckt sig svårt ett par ggr och skuttat runt på tre ben och varje gång har jag lagt omslag av vallörtrotsavkok ett par nätter och sedan har hältan faktiskt försvunnit. Brukar dränka in en babyblöja med avkoket och sedan på med elastisk binda som tack vare plasthöljet på blöjan inte blir våt. Tim finner sig i behandlingen! Vet inte om det är vallörten som som lindrar inflammationen men den gör i alla fall ingen skada.
Ha det gott!/Laila

Annika Christensen sa...

Det var den sötaste hund jag sett på länge!
Vill du snart ha besök?
Ring mig en vacker dag så kan vi bestämma en dag.
Kram
Annika

Livet på solsidan sa...

Hoppas vovven kryar på sig. Förstår att det inte är lätt att säga till en valp att vila. Ett lycka till behövs nog ;)

Klinkerplattan du visar är hur snygg som helst! Jag har ett provex som ligger i källaren. Skulle vilja ha den på golvet i det blivande badrummet. Att ha den i uteduschen skulle garanterat bli en hit. Ska bli spännande att se hur slutresultatet blir.

Kram och lycka till!
Tamara