torsdag 1 augusti 2013

Utedusch.......

 
Nu har golvet kommit på plats i uteduschen sen ska det bli stenplattor på den resterande ytan som är kvar, men idag ska det först hämtas sand. Nu är frågan om vi ska göra ett golv som Ernstmed de fina kakelplattorna eller vi ska bara ta vanliga betongplattor., det återstår att se..... 
Vi har valt att blanda trä, stenplattor och singel för jag tycker det ger en mer rörlig yta. Den lilla bok häcken satte jag förra hösten och jag är glad att den kommer så fint, den är tänkt att få komma upp i badets höjd och dölja de fula sidorna. På den andra sidan ser ni en bambu sticka fram, det står fyra på rad i singel som ska blida en häck mot huset men även rama in uteplatsen lite med det gröna.
Sen är det ju allt det roliga med finliret kvar....en snygg stol, några växter ska planteras, inne i duschen ska det bli någon form av hylla för div små saker osv.

 
 
Ha en härlig dag
Kram Anna
 
 
 
 

5 kommentarer :

Louise sa...

Men hjälp vad ni fixar och grejar! Utedusch är nog superskönt. Vi har funderat på det men har ingen riktigt bra plats. Ser fram emot fortsättningen!

kram louise

M/S Design sa...

Det blir en fin 'hörna'!!
Mariana

Lantligt i smultronbacken sa...

Vilken otroligt härlig hörna. Utedusch ligger på vår "att göra lista" med.
Så fin det blev hos er och jag älskar singel så det där blir bara hur bra som helst

Kram Teres

Kristinas oas sa...

Ser jättesnyggt ut! Utedusch är bra, vi är så nöjda med vår som har solvärme-magasin. Perfekt att kunna ta en dusch efter badet.

Villa Vårgatan sa...

Spännande att se slutresultatet, men jag vet att det kommer att bli jättefint. Som vanligt.

Må så gott!

Kram Eva