torsdag 10 november 2011

En ny hörna..............i trädgården går jag och funderar på. Sen vi satte vårt plank i somras har vi funderat på vad vi ska göra med hörnan vid dammen som egentligen inte skulle bli så instängd som den blev. Tanken var att trädäcket skulle gå ända fram så man kunde sitta och dingla med benen ner i vattnet. Men nu när vi står här så känns det som det blir en massa trädäck och det var just det jag inte ville. Nej nu tänker vi om och mitt senaste förslag till maken är att vi lägger plattor eller singel runt dammen som även den behöver rustas upp eller försvinna, sen gör vi en fin bänk och grill hörna i form av en eldstad att sitta och höst mysa runt. När man är ute i trädgården på hösten kan man små elda och grilla lite korv och bara ha det allmänt mysigt. Vad tror ni? Får man ha en sån mitt i ett villa kvarter?Här borta längs planket hade det varit mysigt att göra en annorlunda hörna, i mitten av alla löven döljer sig vår lilla damm.
Denna fräcka eldstad kan jag tänka mig. Ja vi får nog fundera hur vi vill ha det men det hade varit roligt att bjuda in gästerna till julafton på lite glögg och pepparkakor runt elden innan man går in.

Ha en härlig dag
Kram Anna
6 kommentarer :

Kristina Bonander sa...

Hej Anna,
Roligt att ha hörn kvar att planera för. En plats runt en eldstad låter härligt!
När vi byggde grill vid vårt utekök i Bergslagen byggde vi så att vi också kan ha den som öppen spis. Jag tänker precis som du att det måste vara härligt att kunna slå sig ner vid en öppen eld vintertid, sitta på fällar och dricka glögg.
Ha det så bra
Kristina

Mys och hemtrevnad sa...

låter som en mysig idee med en liten eldstad....kramis emlan

Sandra sa...

Det låter som en fin idé med en eldstad! Vi eldade mycket ute förra vintern och drack varm choklad och hade det mysigt. Rekommenderar det verkligen, för man får ut så mycket mera av sin trädgård om man även kan vistas i den vintertid :)

Sandra

Christina sa...

Mina converse köpte jag i Soho på Broadway Street 560. Där kan du få tryck! Men då får man hämta dom senare. Den största converseaffären i NY. Hoppas du får det riktigt trevligt. Hör gärna av dej när du kommer hem. Är nyfiken om du köper converse!/Lila-Christina

Landbohaven sa...

Jeg kom tilfældigt forbi din blog.
Gode billeder.
Det lyder da som en god ide` med et ildsted.
Tak for kigget.

Anonym sa...

Det är mysigt att planera... En grillplats låter härligt.

Kram Birgitta