fredag 11 november 2011

Möte hela dagen.....Så var det fredag igen....ja veckorna rusar förbi och det gör ju helgerna med. Hoppas tiden stannar upp lite när vi är i NY så vi hinner med allt vi vill.....hihihi, hoppas kan man ju.
På lördag kommer fam K som vi ska åka med och vi ska planera det sista. Det känns rätt overkligt att det äntligen är dags med tanke på att vi bokade resan i mars så har den känts rätt så långt borta. Vi är fyra vuxna som bara ska ha det skönt och njuta. För två år sedan var vi samma fyra i Rom och det var fantastiskt roligt och avkopplande. Förutom att vi gick så mycket att ben och fötter fick nog....anntar att det kommer bli samma nu.Den lilla granen har hängt med från förra året och har nog sett sina dagar, den ska få en sista chans fram till 1 advent, sen åker den om den inte ser bättre ut.

Ha en härlig fredag
Kram Anna

4 kommentarer :

Mys och hemtrevnad sa...

vad roligt att ha ett annat sällskap att resa ihop med som man vet att man fungerar ihop med...förstår din längtan....kramis semlan

Anonym sa...

Hello Anna ~
Jag vill att du ska veta Jag lär mig hur man skriver på svenska. Jag förstår min mors språk men wrting ut det är svårt. Så om jag gör misstag please let me know! :) Dina bilder är vackra ... Den andra bilden är fantastisk och verkligen hör hemma i en tidning. Det är fredag​​. Yay!
Kram Rosemary...x

Marina sa...

Liten gran har jag faktiskt på listan "att fixa" i helgen. Får se om jag har tur.

Trevlig helg!
Kram

Livet på solsidan sa...

Uppkäftigt söt liten gran tycker jag! Gillar att den inte är så perfekt utan spretig och fåbarrig (heter det så!?!?).

Mys med er stundande resa!


Hälsar kollegan
Tamara