onsdag 9 november 2011

Planering inför NY.....Dagarna går fort och vår New York resa börjar närma sig med stormsteg. På lördag kommer familjen K och det sista ska planeras och kollas så vi inte missat något och då är det bara en vecka till vi åker. Både V och E har skrivit listor på vad som önskas och jag hoppas vi kommer hem med välfyllda resväskor. Även jag själv hoppas kunna fynda både kläder och skor i massor.....plånboken är välfylld så det ska inte vara några problem.På nya jobbet har jag fått äran att få börja lära mig photoshop och det verkar super roligt men svårt. Hittar några nya knappar varje dag och ser fram mot att kunna redigera bilder.

Ha en härlig mitt i veckan
Kram Anna
8 kommentarer :

Mys och hemtrevnad sa...

förstår att du längtar till ny nu...gott med välfylld plånbok...den är nog tom på hemvägen...hihi...kramis semlan

Christina sa...

Har precis kommit hem från NY, med en mycket full resväska! Rekommenderar väl ingångna gympadojor att gå i! Du kan ju alltid slänga dom när du åker hem, så får du plats med nya billiga adidas!!/Hälsningar Lila-Christina

Trädgården på Höjden... sa...

Förväntan är en sådan mysig känsla som nu inför er resa eller inför något annat kul. Det är så härligt att få gå och ladda och längta och planera och fundera på det som komma skall.

Jag håller också på att lära mig Photoshop så sakteliga. Väldigt roligt men jag håller med dig om att det inte är helt lätt. Det är ju verkligen ett STOOOOOOORT program med oändliga möjligheter och finesser. Små steg...

Hälsar Åsa

Ninnis sa...

Så härligt att ha en resa att se fram emot...och dessutom med en välfylld plånbok...låter toppen !!!

Kram Ninni

Nattmia sa...

Perfekt att lära sig PS på jobbet =) Visst är det svårt men så himla kul och som du säger hittar man nya funktioner hela tiden =)

NY.. Lite avis är jag =)

Kram Mia

Katarinas trädgård sa...

"Plånboken är välfylld" WOW, det låter bra! Och ni verkar väldigt välplanerade, det blir nog en riktigt toppenresa, den vill vi gärna ha tips från!
Och Photoshoptips också!
Kram
Katarina

Limetwig sa...

Det låter som du är redo att stick nuuu! Härligt att åka ivägnu inför julen, tänk alla julsaker och dekorationer :) härligt härligt! Ha det bäst! Åse

Berit sa...

Härligt att få se fram emot en resa. Det var måånga år sen jag var i NY men det är en stad man lungt kan shoppa lös i:) Tur du har välfylld börs.
Ha en underbar dag!!