onsdag 30 november 2011

Impulsköp....

......är nog oftast de bästa köpen jag gör. Som när man inte behöver några kläder ja då hittar man såklart massor och när man väl behöver något och är ute och letar så hittar man ingenting. Någon som känner igen sig?
Som härom dagen då jag åkte till Flyinge plantskola och hittade massor fast jag egentligen inte alls behövde något mer än blommor....... Men hem kom jag med detta zink hus,två zink krukor, en större glas kruka, en krans som jag själv dekorerat (bilder kommer), en stor en till min urna i trädgården där en ljusslinga numera har fått sin plats, spansk mossa och vanlig mossa (bra att ha hemma för julgrupps pyssel) och så klart en massa pyssel saker som silvriga, vita och svarta glitter pinnar, som på bilderna m.m. Ja man är som man är....bra att ha...hihihi.

Du missar väl inte min utlottningen av de fina comfort kjolarna från Dobsom!!!!

Ha en härlig sista november dag
Kram Anna
6 kommentarer :

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Impulsköp kan ju vara de bästa som du säger....mysiga köp du gjort med goa bilder. Önsakr dig en fin dag, kram Maria

Nattmia sa...

Känner igen det där.. Man hittar massor när man inte tänkt att handla..

Fina saker var det du hittade =)

Ha en fin onsdag..

Kram Mia

Snäckskalsdalen. sa...

Alla sakerna är absolut nödvändiga för vanlig enkel överlevnad, det hävdar jag bestämt och är dom dessutom fina som det du köpt så är det än bättre!
Kram

Enkel stil sa...

Jag tror att vissa saker vill följa med hem. Jag gillar impulsköp.
Fint med zinkhuset!
/Anita

Anonym sa...

Åh, jag har ett likadant zinkhus. De är så fina, skulle kunna ha en hel drös. Har också impulsshoppat idag, fast på Indiska. Har hittills aldrig lyckats gå in där utan att köpa nåt... :) Kram Hanna

AnnaHelena sa...

Jag tror att ditt zinkhus är just ett sådant som jag köpte på...Ica(!) idag! Ja, jag är också en hopplös impulsköpare: Skulle ha mjölk och kom ut med ett zinkhus...(Som om jag behövde ett...Jag hade ju redan tre andra zinkhus hemma...:-)

Kram // AH