Tänk att det redan är förste december, nu är det dags för nedräkning...23 dagar kvar men enligt min counter är det 22 förstår inte hur den räknar.
Vissa julgodis sorter bara måste man göra om för varje år. Det kan vara att det är ett ärvt recept eller att det helt enkelt bara är super gott och det är just vad detta är....supersmaskens.
Hemma gjorda ragusa hjärtan
Man tar valfri mängd nougat och smälter över ett vattenbad och i det häller man i valfri mängd valnötter eller anant som tilltalar en...i de äkta ragusa finns det hasselnötter men det kan jag tyvärr inte äta. Men i med nötter i alla fall och häll upp i formar eller i en liten form, ställ i kylen så dom stelnar. Smält mörk choklad över vatten bad och täck över topper på varje bit.
Jag kan bara säga super gott.
Kram Anna
Du glömmer väl inte att vara med i min utlottning om två fna comfort kjolar från Dobsom....
6 kommentarer :
Min julräknande vovve räknar på precis samma sätt. Det är nog hundar som inte räknar så bra eller så har det nåt med det utländska att göra, fast då skulle det kanske varit längre till jul. Äsch, jag har ingen aning. Men snart kommer den, julen.
Agneta kram
Mmmmm...ragusa får mig att tänka på barndomens resor med Dragörfärjan till Danmark. Då skulle det alltis inhandlas Ragusa.
Ska prova detta superenkla recept...gillar skarpt sånt som är enkelt.
Hoppas kalendern blir uppskattad :))
Ha det bra :)
Guu så gott det ser ut!! Jag måste julbaka! Kram!
Jag älskar ragusa tack för tipset!
Hur gick det med ljusstakarna?
De passar bra hela året. Man kan lägga så mycket fint i dem.
ha det gott
Annika
ps Skall ringa din kära mamma för det kommer ju ett nytt trädgårds år.
Vilka fina formar! Enkla recept gillar jag.
Nu går tiden fort, tur att det är 23 dagar kvar och inte 22. Jag har mycket att hinna med.
God natt!
Agneta
Gu va gott! Enkelt och nytt det gillar jag!
Nu ska jag äntligen läsa om er NY resa... tiden ja den tiden... :)
Ha det bäst! Åse
Skicka en kommentar