måndag 13 februari 2012

Blå iris....


.......är verkligen underbart. Föra helgen fick de följa med hem från Flyinge plantskola tillsammans med vita pärlhyacinter. Det är så underbart med alla dessa lök växter man kan köpa nu, det tråkiga är bara att dom blommar över så fort när man har dom inne. Dom gamla emaljerade soda och skurpulver burkarna .... är fynd från loppis, i vanliga fall brukar dom hänga i växthuset.

Idag har det snöat här hela förmiddagen och det är bara så härligt...ja jag vet att alla vill att det ska bli vår nu och visst det vill jag det med, men jag tackar ändå inte nej till lite mer snö. Det har lagt sig som ett nytt tunt täcke i trädgården och ack så vackert. Härligt för alla barn som har sportlov om en vecka. Tyvärr blir det inga skidor i år och det är lite tråkigt men lilla sonen E var inte speciellt intresserad och stora sonen V kände att det kvittade och då blev beslutet att hoppa över i år. Tyvärr har jag åkt utför för sista gången då ett korsband som har gått sönder sätter stopp.I lördags kväll var vi och såg "Köp mjölk - skriv bok" med Anders Jansson och Johan Wester och jag säger bara missa det inte, helt fantastiskt roligt..... :)

Ha en underbar start på veckan
Kram Anna
7 kommentarer :

Ulrika sa...

Ja fint med vårblommor.Och visst är det så att det är bättre med snö än slask än så länge....dröjer ju lite med våren än!

Helena sa...

Vad fina emaljgrejer att plantera i.
KRAM från mig!

Almbacken sa...

Hej du,

Så härliga irisar. Jag har inte köpt em enda hårlös ännu men nu börjar det bli dags. Erkänner att jag bara har haft hund i huvudet den senaste månaden.......

Jag håller tummarna för dina bilder i fototävlingen. Dom är verkligen Urfina.

Stor kram,
Maria

lotta sa...

Underbara bilder. Jag bara längtar efter att få plantera och påta i jorden....lite tidigt! Ha en fin vecka! Kram Lotta

lotta sa...

Underbara bilder. Jag bara längtar efter att få plantera och påta i jorden....lite tidigt! Ha en fin vecka! Kram Lotta

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Så vårligt vackert med irisarna i emaljbyttorna!!!!

Jag brukar ha de flesta av mina vårlökar i växthuset just för att de inte ska blomma över så fort. För det är ju inte så kul när det blir så :-)))

Kramar
Charlotte

Betong ute och inne sa...

Önskar dej en mysig alla hjärtans kväll ♥
Kram Malin