onsdag 15 februari 2012

Umderbara sol.....


....visst är det underbart med vår vackra sol. Lika underbar är den att fotografera fast den är rätt svår fångad många gånger. Visst ser det ut som den har lamndat i växthuset.....eller det är bara en lite boll. I övrigt ser det för hemskt ut i trädgården, mina små skydds staket som är kompost galler skapar ett litet enkelt skydd mot Alvin som tar sina turer annars. Även om det är fruset så ska han inte vara i mina rabatter. :)

Nu får ni inte skälla på min men när jag kör till jobbet på morgonen så brukar jag få se en sån vacker soluppgång att jag en morgon bara var tvungen att föreviga den. Bilderna som följer är tagna körande i bilen med iphonen...ja jag vet man ska inte anv telefonen till något alls när man kör, men till mitt försvar det var ingen trafik i mötande eller bakom mig och jag saktade ner till...typ 30. Då är det väl rätt okej??

 
Ha en underbar dag
Kram Anna
 
 
 

8 kommentarer :

Ulrika sa...

Det ser underbart mysigt ut därinne i växthuset...om än lite kallt kanske/ Ulrika

Frøken Solhat sa...

Hvor er det nogle lækre vinterlige billeder......og med dit drivhus på nethinden tror jeg jeg skal ud og pusle lidt i mit i dag ;0)

Knus Dorthe

Lotta sa...

Hade man en sån utsikt när man åker till jobbet så skulle allt gå mycket lättare! :o)

Kram

The Secret Garden sa...

Ja det är härligt nu när ljuset kommer tillbaka. Och snabbt går det också! :)
(jag har också fotat när jag kört..)
//Boije

Marina sa...

Mycket vackert!
Jag är helt övertygad om att det är tillåtet att använda diverse redskap för att fota från bilen. Jo, så måste det vara!
Jag har börbannat mig själv två dagar på rad nu för att jag iten hade kameran i bilen. Har ingen iphone eller liknande som går att fota så värst bra med, bara en gammal mobil.

Kram!

Limetwig sa...

Ljuvliga bilder! Kan tänka mig att du längtar att få komma iväg till jobb :)
Ha det bäst! Åse

M/S Design sa...

Vacker vy du har på vägen till jobbet!
Mariana

Lilla Kullan sa...

Väldigt vackra bilder.:-) Stina