fredag 16 mars 2012

Fredags mys och kalas helg.....
Det börjar bli härligt att så nätt kunna strossa runt i trädgården och se att det börjar poppa upp lite knoppar här och var. Dom svarta bil däcks korgarna är verkligen super bra, passar till allt och lätta flytta runt.


Min vita klätterhortensia som jag satte i somras har överlevt vintern och det finns mängder av knoppar, jag ser fram mot att den ska börja blomma men kanske det inte blir i år. Hydrangea anomala ssp. petiolaris heter den och jag hoppas den växer rejält i år så den kan börja täcka mitt enkla växtstöd som även ska vara en vägg mot uteplatsen

I helgen blir det kalas här hemma för min tre killar, maken och båda mina söner V och E. Jag får säga att det är rätt smidigt att alla tre fyller år samma månad. Så ikväll blir det till att baka och fixa lite här hemma.

Ha en härlig fredag
Kram Anna
6 kommentarer :

Suz sa...

Vår klätterhortensia har också massor av knoppar och det är så underbart att se från fönstret i tvättstugan! Bara längtar tills alla blomklasarna flödar och bladverket är så härligt grönt.
Praktiskt med gemensamt firande, själv fyller jag i nästa vecka och det blir firande med släkten nästa fredag. Ska provlaga lite mat i helgen för att se om det blir bra att bjuda på :)
Ha en härlig helg!
Kram Suz

Ingrid sa...

Jättefina korgar!!! Och visst är det underbart med vår på riktigt! Jag har varit i trädgården hela förmiddagen, och kan riktigt känna hur "batterierna laddas"!
Ha en skön helg! /Ingrid

Marina sa...

Ja, det är kalashelg för oss också. Många födelsedagar i mars och april. Vi fixar inget kalas själva denhär månaden men vi ska iväg.

Ha en trevlig kalashelg!

Laila sa...

Har sneglat på de där korgarna men undrar hur man bär sig åt för att få bra dränering?
Grattis till alla födelsedagsbarnen!
Önskar dig en riktigt skön helg!

AnnaHelena sa...

Ja, det är ju fint att ta ut däckkorgarna för att plantera i! Kanske ska jag göra det med min också...? Blev lite inspirerad av dig nu! Klätterhortensian är en underbar klättrare, tycker jag! Så fräsch!

Kram // AH

Mycket annat & lite betong sa...

Klätterhortensia är en favorit här!
Fin både med blad och blommor men också fin under vintern.
Praktiskt att samla alla födelsedagar!

Ha det bra!
Agneta