måndag 23 april 2012

Städat och klart......


.....i växthuset. Tja i alla fall nästan. Rutorna är putsade med högtryckstvätten och de flesta växterna har fått flytta ut. Det är bara mina agapantus som står kvar...närmre bestämmt 6 st olika. Nu får det bli lite finlir också att möblera om och sätta upp solskydden i form av vita gardiner.


Mina mini påskliljor som maken har kommit hem med ska få flytta ut på kommunens allmänning när dom har blommat klart. Jag är inte helt glad för dom, förutom i kruka såhär, i mina rabatter i min trädgård är dom inte välkomna....Så utanför vår häck ska jag plantera ner dom i gräsmattan.

Ha en underbar start på veckan
Kram Anna


8 kommentarer :

Mys och hemtrevnad sa...

en fråga! Odlar du i krukor i ditt växthus och planterar ut sen, eller hur gör du? Nyfiken nu när jag skaffar växthus hit...kramis semlan

Anna Vattenkanna sa...

Toppen att du planterar påskliljorna ute i allmänningen. Tack för tipset - det ska jag också göra med mina minisar (som inte heller får bo permanent hos mig :-).

Kram

NataljaOblonskaja sa...

Hmm, gillar ju gult ialla fall på våren OCH hösten, (ja och lite på sommaren) så här åker de ner i jorden på MIN sida av häcken :)
Ha en bra dag!
Camilla

Photo by Maria sa...

Ett växthus vill jag ha men ett som jag mest kan sitta i och ha krukor, jag är ju ingen trädgårdsmänniska, tyvärr.. Önskar jag var det..

Kram Mia

Ninnis sa...

Så härligt att vara igång igen...=)
Ditt växthus är så fint och inbjudande...!!!

Ha det bra...<3

Kram Ninni

Snäckskalsdalen. sa...

Vilka otroligt snygga bord du har utanför växthuset. Eventuellt har jag sett dom tidigare, men nu föll jag handlöst för dom, ursnugga!
Och så fint du har gjort i växthuset!
Agneta kram

Sylvia sa...

jag föll pladask för dina bord! Hur är de gjorda? Kan man få en närbild på dem? Jag är inte heller glad åt minipåskliljor. Hade tänkt slänga dem men jag tar nog efter dig på den punkten också :)
/ Sylvia

Marianne sa...

Jättefina bord...och överraskande att glaset höll för högtrycket, hoppas ni får det fint i helgen.