söndag 3 juni 2012

Efter regn kommer....Ja vädret igår hörde verkligen till det ovanliga...ena stunden öster regnet ner, för att i nästa stund så sken solen men när det sen kom hagel i den större sorten och mängd för den delen blev jag bara trött och stannade inne..... det var en hagel storm, jag tror inte att jag har sett något liknande, bara kolla....
  
Efter regn kommer solsken och ja det blev bättre framåt kvällen så maken och jag kunde ta ett dopp i bubbelpoolen, underbart avkopplande. När jag strossade runt i trädgården på kvällen upptäckte jag att haglet hade skördat offer....jätte många av bla min funkior har fått hål i sina blad och tala inte om min fd fina fjärlisbuske...hål i alla bladen...man blir ju bar aså ledsen. Mina funkia har jag för bladen är så vackra och nu då????


Ha en härlig söndag
Kram Anna8 kommentarer :

Anonym sa...

Nämen, fy vilket väder! Här slapp vi haglet, tack och lov. Så trist med skador på växterna, man blir ju så ledsen. Hoppas dina funkior hämtar sig! Och så håller vi tummarna för mindre blåst och mera sol! Kram!

Marina sa...

Oj, vilket väder! Här var det inte så illa alls. Blåsigt men ingen nederbörd. Idag blåser det också men solen skiner.

Kram

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Usch. Hagel är aldrig kul. Och inte nu. Och inte när det blir hål i blad. Ja, vädret är inte det bästa nu. I dag regnar det i varje fall inte här (just nu åtminstone). Så, strax ska jag bege mig ut och försöka få något gjort :-)))

Stor kram
Charlotte

Fru Grep sa...

Oj! Hagel i juni. Det är inte riktigt vad man väntar sig. Tråkigt med alla skotthål i dina funkia.

Snäckskalsdalen. sa...

Näjjj!
Kram Agneta

Helena sa...

Jag herregud vad ska man tro om detta vädret...har oxå varit om samma som du med funkiorna ett år...blåst på allt det blöta har ställt till det här...inte heller kul.
O inte hjälpte solhatten fullt ut idag ;-) lite från o till väder har vi allt.Boken har jag haft så många år att jag inte minns var jag köpte den men jag tro Bokus nu när jag googlade?!
KRAM från mig!

Kristina Bonander sa...

Vad ledsamt att det blev förstört. Faktum är att jag under det att jag läste din text tänkte "hoppas hon inte fått hål i bladen". Har varit med om det själv för många, många år sen och det är inte roligt.

Skönt i alla fall att din dag slutade på ett lite bättre sätt. Bubbelpool är ju inte helt fel, om man säger så?!

Ha det gott
Kristina

Charlotta Cesar sa...

Fy vad trist... Det är då sannerligen ett märkligt väder... här har det stormat och trasat sönder flera av de nyligen utplanterade bönorna. Luktärterna väntar på att få komma ut, med jag vågar inte... under tiden drar de iväg inne... kära nån, vilka bestyr. Vad är det som gör att vi inte ger upp?
Kram!