torsdag 7 juni 2012

Hektiska tider....


På avstånd ser man inte alla märkena på mina hosta, tur är väl det...... ja det är väl bara att komma över att dom ser ut som dom gör.
Trots vädrets skiftningar igår så blev det en skön dag och mycket blev avklarat. En tur till det stora varuhuset och lite andra små butiker, storhandling med läsk och vatten till sonens student nästa fredag. Just nu har jag så mycket att tänka på att jag är rädd för att glömma något längs vägen. Först ut är sonens student och bal och allt vad det innebär med kläder och hur man ska åka dit, vem ska hämta honom till studenten, jag det är ordnat tack M, maten, dukning, dricka osv. Mitt i detta håller vi på och boka biljetter tyill Nya Zeeland, boende, visum, alla intyg som ska med i visumet, CSN....ja jag kan fortsätta i det oändliga. Så man kan väl säga att det är fullt upp just nu.

Till min stora sorg så börjar allium bollarna blomma över.


Utsikt från vår baksida.

Så här var vädret hos oss igår. Sol och mörk, en något konstig kombination.

Ha en härlig dag
Kram Anna

9 kommentarer :

smile sa...

Ja juni är sannerligen en hektisk månad.

Varifrån kommer de fina fyrkantiga krukorna?

Suz sa...

Oj vad du har mycket att stå i! Men roliga saker, student är en så härlig tid av glädje och förväntan, men ändå lite vemod över det som varit.
Hoppas ni får ett fint firande med sonen och vilken spännande framtid med Nya Zeeland som väntar!
Kram Suz

NataljaOblonskaja sa...

Nya Zeeland lät spännande, dit vill jag med och hälsa på i en Hobbithåla....

Hagelskuren lät däremot inte så kul, hoppas växterna tar sig, lite svårt med hostorna dock, de har väl redan fått de mesta bladen.

Ha det bra!
Camilla

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Så vackert växtrike du visar. Och den himlen var inte att leka med :)
Må så gott från Hörnan ♥

M/S Design sa...

Det ser fint ut i alla fall!

Stein sa...

Jeg har kjempesans for din bruk av svart på Espalierer og krukker! Dine flotte samplantinger blir enda mer harmoniske, stilsikre og delikate :-)
Jeg har faktisk aldri tenkt på å plante funkior i krukke på den måten, men det er kanskje noe jeg må teste ut! Ha en fortsatt riktig fin dag!

Anonym sa...

Förstår att det är fullt upp! Tur att du har en så underbar trädgård att koppla av i! :) Jag har en award till dig på min blogg... ;) Kram Hanna

Marina sa...

Ärligt talat blir jag helt matt bara jag tänker på att vi har en student om ett år. Det är inte alls min favoritsyssla att ordna fester och firande. Självklart kommer vi göra det för vi vill ju fira vår Erica. Men, som sagt, jag ser inte fram emot det.

Lycka till!

Snäckskalsdalen. sa...

Men det är bara roliga saker du har på gång och biljetter till NZ verkar ju jättekul. Åker ni med sonen i första omgången?

Skriv lappar! Fast det gör jag och så glömmer jag läsa på dom. Jag får skriva ytterligare en lapp: glöm inte läsa lapparna!!!

Vacker himmel hade ni.

Agneta kram