lördag 9 juni 2012

Juni i blom...Mevrouw Le Coultré heter min vita clematis som just har slagit ut med sina första blommor för säsongen. Stora underbara vackra blommor och dom brukar hålla länge i sin blomning.Ja har tre olika sorters clematis i mitt stora armeringsnät som maken har rullat och svetsat fast. Sen är det förankrat med fästen i maken så det inte ska flytta sig något. Föra sommaren gjorde jag misstaget att plantera några skott av min skogsclematis för min clematis" Miss bateman" har beslutat sig för att inte komma igen. Tyvärr var detta ett stort misstag för nu har den helt tagit över, den ska få stanna denna sommaren sen ska den bort bort bort..... den har verkligen ett aggressivt växtsätt.Mitt stora elefantgräs växer så man nästan kan höra det..... men jag tackar för jag behöver få den höjden i min trädgård.
Ha en härlig helg
Kram Anna

3 kommentarer :

Anna Vattenkanna sa...

Så grönt och fint du har det. Om skogsklematis tycker jag inte... som du skriver - den tar över ALLT!

Kram

blomsterdesign sa...

Vad högt ditt elefatngräs är. Mitt är bara hälften så högt. Så fint du har i trädgården! Snyggt med allt det svarta mot det gröna. Kram Therese

Fröken Grön sa...

Din trädgård är verkligen en källa för inspiration! Läste det fina reportaget i "Drömhem och Trädgård" och har nu tittat igenom flera av dina gamla inlägg. Härligt!

Fnissar lite när jag läser i dagens inlägg att du har förankrat armeringsnätet i MAKEN, det verkar särdeles praktiskt hihi! =)

Önskar dig en fin start på veckan som kommer.
På återseende!

/Anna-Karin