fredag 27 juli 2012

Redan fredag....


I går packade vi strandväskan, picknick korgen och drog iväg till Stenshuvud för att inta en plats på den vackra stranden. Isande klart vatten som sticker lite lätt i benen men efter en stund var det så svalkande skönt och det behövdes. Det var helt vindstilla som ni ser på vattnet inte en endaste liten våg.


Det blev en liten runda om Kivik för att köpa glass och strossa lite i småbutikerna, härligt. Med hem fick jag mig ett nytt stort Yankee Candle i en för mig ny doft..Water garden längtar tills jag ska få tända det.
Här i hamnen gick vi och drömde om båten som vi skulle vilja köpa, dock inte segelbåt utan en mindre motorbåt ska det vara. Hoppas vi ska kunna förverkliga detta inom en snar framtid.Tidigare i veckan var vi på stora varuhuset och med hem fick bla dessa små kuddarna till ynka family priset 25 kr/st följa med. Helt ok om dom klarar sommaren och sen......
Lilla sonen E som också var med tyckte att Alvin skulle få en ny leksak så denna gigantiska jordgubbe "gubbe" fick följa med hem och just nu bär Alvin med den överallt.


Hu... nu har det nästan gått en vecka av semestern, jisses så fort det går även om jag tycker att jag har hunnit med en hel del.

I helgen ska det planeras Venedig resa som går av staplen i oktober, alla förslag om vad man inte ska missa mottages gärna..

Kram Anna

Idag bär det av till frissan och jag hoppas på en total make over, det är dags för en förändring, 40+ och långt hår som en 20 åring, nä nu behöver det ske en drastisk förändring....tyvärr är jag lite feg men jag hoppas jag ska vara duktig imorgon och våga prova något nytt..:) Vi får väl se om jag vågar visa före och efter bilder....som i trädgården..4 kommentarer :

Anonym sa...

Hej Anna,

Ibland behöver man förändring. Jag klippte av mitt långa blonda hår för snart tre år sedan och har varit kortklippt och bytt hårfärg åtskilliga gånger sedan dess.

Ångrar inte sekund att jag tog steget.

Kram Lena Lilleås

Snäckskalsdalen. sa...

Vilket vatten - alldeles platt! Härligt, det ser varmt och gott ut.

Alvins jordgubbe är ju för fin. Leia har en fotboll från samma varuhus, men en jordgubbe får det nog bli för nu har jag lagat fotbollen så många gånger så....

Ska till frissan på måndag, men det blir ingen total nånting här......

Agneta kram

Marina sa...

Jaha, ni ska till Venedig. Vi ska till Rom i höst. Har inte bokat men ska göra det nu snart.

Så fin leksak han fick, Alvin. Ronja hade slaktat den direkt.

Kram

Trädgården på Höjden... sa...

Jag och familjen var också och badade vid stenshuvud igår. Badkrukan åsa doppade sig tom. 17 grader i vattnet. Man vet inte om det blir varmare än så på österlen. när min mamma badade i kivik för några dagar sedan var det bara 10 grader i vattnet. brrrrr.
Kram Åsa