fredag 31 augusti 2012

Tid för mys....Jag förstår inte var veckorna tar vägen.......på gott och ont. Jag får se sonen V snabbare men jag blir äldre och har så mycket jag vill hinna med att göra så tiden borde stå still ett tag....
I trädgården har det inte hänt så mycket sista tiden och ärligt så känner jag inte riktigt för det heller. Nu vill jag krypa upp i soffan med en bra bok och bara mysa och koppla av. Jag har lite nya rabatter i trädgården som behöver planeras och det ska jag hinna med under höst/vintern, tänk att sen är det lika roligt att få koma igång till våren igen och att det knappt kan gå tillräckligt fort då.V är super nöjd med Nya Zeeland, skola, lärare, killarna han bor med, lägenheten och mår bra. Vad mer kan en mamma önska? Inget, jag känner att jag börjar koppla av nu och hör på hans röst att han hade det super bra. ( Jo vi skypar också) han ser ut att må som en prins....:)


Ha en underbar fredag kväll och sista dagen på detta årets augusti
Kram Anna5 kommentarer :

Ruben sa...

Lite tidigt, att släppa trädgården ännu kanske?! Men med ett sådant här väder känns det som om slutet på oktober.

Ha det gott!
/Ruben

Marina sa...

Låter ju bra att du känner att sonen trivs. Det är viktigt för er alla. Nu är det nästan klart att dottern ska åka till Kina om 1,5 månad. Hon ska vara där i 2,5 vecka ca. Det blir en prövning det för vår del. Ojoj...ska tänka på dig då.

Kramar

Catarina sa...

Var sak har sin tid!! Glöm inte det, det viktigaste är att må bra för att orka framåt.
Ha de gott. Kram, Catarina

Mamma med ambitioner sa...

Härligt Anna. Det känns i texten att även du mår bättre, men jag avundas dig inte. Grattis i efterskott.hoppas din dag blev bra. Kramar i massor kusin vitamin.

AnnaHelena sa...

Härligt att höra att det känns lite bättre nu! :)
Håller med om det där med tiden...Nog känns det som om den accelererar ju äldre man blir. Läskigt fort går den!

Kram // AH