söndag 28 juli 2013

Härlig känsla....

 
Att få gå en runda i trädgården på kväller ger en extra "good feeling" känsla i kroppen som inte är någon annan lik. En avkopplande skön känsla av mys smyger sig på och jag tänker att livet är bra härligt. Jag tänder alla ljustakar och lyktor jag hittar och placerar ut dom i trädgården sen går det inte att beskriva. Bilderna gör sig inte rättvisa eftersom jag inte är någon höjdare på att fotografera i mörker. 
Jag vill helst inte gå in utan fortsätta att flytta runt mina krukor, plantera dom där sista växterna, sen ska jag bara...kan jag höra mig själv säga. Mörkret smyger sig på och jag upptäcker att klockan har paserat halv elva. Maken är på svensexa och båda sönerna sitter på sina rum med hörlurar på öronen så det är bara Zelda och jag kvar. Zelda tycker det är härligt att jag är ute och hon ligger på gräsmattan och njuter av den svalkande kvällen som kom efter en otroligt varm dag.
 
 
Dagarna rullar på och jag njuter av varje ledig minut.
 
Hoppas du har det underbart härligt
Kram Anna
 
 
 

Du missar väl inte att "GILLA" godastunder & tokigaideer på FB?
 

10 kommentarer :

Melody and M.E sa...

Så mysiga bildet! Nu vill jag ju inte att dagarna ska bli kortare och mörkret ska falla tidigt, men igår kväll gick jag också runt och tände lyktor och njöt av den varma kvällen! jag har inhandlat ett antal solcellslampor och satt bakom mina låga rosbuskar, så igår satt jag där och väntade på att de skulle börja lysa! Och alla fungerade och det blev precis så fint som jag hade hoppats!
Kram
M.E

Almbacken sa...

Så mysigt!!!!

Konstigt väder idag men vi satsar nog på Tvedöra:)

Kram, kram

Marina sa...

Underbart är det när små lyktor lyser i trädgården. Jag gör likadant. Tassar runt och tänder ljus och njuter. Ronja gillar också kvällssvalkan lite bättre än stekande dagsvärmen.

De där lurarna på öronen! Jag kan bli tokig ibland. Det går ju inte att få kontakt.

Kram

Janneke sa...

Your garden looks so mysterious at night with the candles, I understand your glorious feelings.

Katarinas trädgård sa...

Jag förstår precis hur du känner, supermysigt!
Hoppas det blir lika bra idag, även om det känns lite klibbigt.
Kram
Katarina

M/S Design sa...

Så mysigt!!!
Håller med att det är svårt att få till bilder i mörker.
Har satt upp ett ljusnät ovanför matgruppen och det blir så fint på kvällen, men svår fotat...
Ha de bra
Mariana

Snäckskalsdalen. sa...

Jamen precis så är det! Jag går ute och plockar jag med men när knott och myggor kommer då får jag tyvärr dra mig under tak.

Och nu kanske du går alldeles av dig själv, höll jag på att säga, gipset borta?!

Agneta kram

Anonym sa...

Hej! Vilken mysig trädgård/blogg du har. Jag tycker om din stil. Såg att du kommenterat i Kajsas blogg (enkla ting) om ett vackert hem/trädgård hos Anna som du sett i en inredningstidning. Kommer du ihåg vilken tidning, nr det var?
Mvh Maja

AnnaHelena sa...

Det där är så himla mysigt...
Jag har också "ljuskvällar" ibland, och jag håller med om att det är svårt att fånga stämningen på bild. Det ser jättemysigt ut hos dig!

Dagarna rullar på, ja. Fy så fort det går! Jag förstår inte vad jag gör med alla mina lediga dagar. De bara försvinner...

Kram // AH

Godastunder-tokigaidéer sa...

Hej Maja,
Jag kommer ihåg reportaget hemma hos Anna som är arkitekt hos Trivselhus. Tyvärr kommer jag inte ihåg vilken tidning men jag skulle gissa på drömhem och trädgård och det var i någon av mummerna kanske april-juni i år. Ledsen att jag inte kunde hjälpa bättre.

Kram Anna