onsdag 5 september 2012

Pergolan är överväxt....Ursäkta bild kvaliten, blev några snabb bilder med iphonen och kollade inte skärpan. Mina kiwi har växt massor i år och tillsamans med vinrankan har dom helt tagit över pergolan, så det är precis som det ska var. Druvorna hänger under hela pergolan och några få kiw också, tyvärr . Från början var det mångder av blommor i kiwin men sen kom det en hagelskur i början av sommaren som slog sönder nästan varenda blomma....så några få kiwi blev det i år och det återstår att se om dom hinner bli klara.


Kolla in vår lilla/stora Alvin hur han allt som oftast ligger. När han var valp sa man att det var fullt normalt att han kunde ligga så men nu är Alvin är snart 2,5 år och forfarnde ligger han helst så här...  Bilden är från i sommar då vi hälsade på grannen i deras stuga,  drickande i deras fågelbad.

Ha en härlig dag
Kram Anna

Tack för alla era snälla kommentarer, ni ska vet att det är guld värt och ni förgyller verkligen mina dagar. Kram på er ♥♥
7 kommentarer :

Lena/isis sa...

Åååå vad lummigt och härligt. Stenarna i förra inlägget är också helt i min smak.

Kram

Trädgården på Höjden... sa...

Pergolan ser underbar ut när den är helt invävd i det gröna.
Och Albin - vilken skön stil han har ;-)
Kram Åsa

Trädgården på Höjden... sa...

Alvin alltså:-)
Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Och det för mina tankar direkt till nån underbar vin- och ölstuga nånstans i södra Tyskland.....vet inte varför, men det är så positivt laddat för mig, då kan man sitta där och läppja på sitt vin eller sin kalla öl och mysa under det gröna......ljufveligt!
Agneta kram

Lotta sa...

Åååh, precis så vill jag ha det också! Jättefint!

Kram

Marina sa...

Underbar bild när Alvin ligger och dricker.

Kram

Fröken Pyssel sa...

Haha, vilken underbar stil :-D Så söt, önskar att jag hade möjlighet att ha en voffe.