tisdag 23 oktober 2012

Vill ha eller ska ha?


 
 
 
Bilderna lånade på nätet
 
Just nu går jag och funderar på om jag ska köpa ett eldfat.....frågan är bara om man använder det?? Har du ett ? Använder du det? Jag tycker dessa fat är så fina men är rädd att det bara ska bli stående i ett hörn i förrådet som redan är fyllt med massa annat som inte heller används. Fast det skulle ju även passa som en snygg kruka...tänk att fylla den med mossa som en kudde eller plantera massa  ljung i den.


 
Ni måste bara titta in på denn filmen...
 
 
Så härliga glädje tårar, titta in och se när dom räddar en liten elefant unge>>>


Ha en härlig dag
Kram Anna

8 kommentarer :

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

O vilken underbar film. Tack för den.
Och eldfat...ja det är så snyggt. Har inget men ibland funderat. Men men...vad skall vi göra av allt "måste ha" grejjer...hi hi
Gör dig nu fina dagar kram Maria

Kerstin sa...

Jag har inte heller något eldfat men funderar precis som du om jag ska ge efter och köpa ett eller om det bara riskerar att stå i vägen och aldrig användas. De du har hittat är ju extra fina och som du säger, blir det ingen eld så är de ju fina som krukor eller bara som dekoration.
Ha en bra dag!
Kerstin

Fråga Ugglan | Klok som en coffeetablebok sa...

Jag vill ha ett eldfat. Massor. Men jag är också tveksam till hur mycket det skulle användas. Kan vi inte göra så att du köper ett, och så rapporterar du om användandegraden, och är den tillräckligt hög så kan vi andra köpa också? ;)

Livet på solsidan sa...

Rensa förrådet och sälj det ni inte använder. Pengarna kan du köpa ett mysigt eldfat för. Det blir ju "gratis" på det sättet ;)

Kram Tamara

Anonym sa...

Jeg kjøpte 3 billige eldkorger på Åhléns rea for noen år siden. Kledde dem med mose, fylte på jord og hadde Frittilaria-løker i alle tre. Lekkert, men fuglene hakket i mosen, så de var ikke vakre særlig lenge.

I år har jeg for første gang brukt en av korgene til ildfat utenfor drivhuset mens jeg holdt på i hagen en vakker søndagsettermiddag. Fantastisk lukt og stemning!

Men ilden krevde massevis av ved, for det brant fort ned. Og her på Vestkysten regner det mye, så det er ikke så ofte jeg får brukt mine fine ildkorger. Heldigvis kostet de ikke så mye.

Hilsen Hilde

AnnaHelena sa...

Varje gång jag är inne på Ica Maxi sneglar jag på eldfatet för 299 och funderar på var jag skulle kunna ha det...Men kanske kan jag använda det till fler saker än att elda i? Snyggt att plantera i t.e.x.
Jo, jag vill också ha ett. Har jag fått för mig...:)

Kram // AH

Marina sa...

Inget eldfat men en Muurikka. På den kan vi inte elda bara laga mat. Jag tror inte vi skulle använda ett eldfat. Gå ut och lägga på ved, nej, det skulle nog inte bli av. Mycket fint är det dock. Ser jättemysigt ut!

Kram

Mamma med ambitioner sa...

Vi har en eldkorg som används flitigt. Vardagsmys.
Kram Krisina